Για ακυκλοφόρητο υλικό της Έιμι Γουάινχαουζ μιλά το περιβάλλον της
Περισσότερα από δέκα τραγούδια και αρκετό άλλο υλικό από ηχογραφήσεις άφησε η Έιμι Γουάινχαουζ, υποστηρίζουν άνθρωποι του περιβάλλοντος της και πηγές από τη δισκογραφική εταιρεία, αν και δεν αποφασιστεί ακόμα αν θα δημοσιευτεί ή όχι.
Περισσότερα από δέκα τραγούδια και αρκετό άλλο υλικό από ηχογραφήσεις άφησε η Έιμι Γουάινχαουζ, υποστηρίζουν άνθρωποι του περιβάλλοντος της, αν και δεν αποφασιστεί ακόμα αν θα δημοσιευτεί ή όχι.
Ο εκπρόσωπος της υποστήριξε ότι η Γουάινχαουζ άφησε «αρκετοί υλικό», χωρίς να είναι σαφές αν είναι ημιτελές.
Επιπλέον ο Guardian επικαλέστηκε ανωνύμως πρόσωπο κοντά στη δισκογραφική που μιλά για περίπου 12 τραγούδια.
Η 27χρονη τραγουδίστρια βρέθηκε νεκρή το περασμένο Σάββατο στο σπίτι της στο Λονδίνο. Τα αίτια του θανάτου παραμένουν αδιευκρίνιστα.
Μόνο δύο άλμπουμ της κυκλοφόρησαν όσο ζούσε, ενώ ένα τρίτο προετοιμάζονταν και η κυκλοφορία του θα γινόταν ίσως και μέσα στο 2011.
Μετά το θάνατο της οι πωλήσεις τους κατέγραψαν κατακόρυφη άνοδο, με τις ψηφιακές πωλήσεις να εικοσαπλασιάζονται.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Πάτρα: Τροχαίο με έναν νεκρό στα Βραχνέικα – Σφοδρή σύγκρουση δυο ΙΧ
- Tα μαύρα δόντια επιστρέφουν κόντρα στα δυτικά πρότυπα ομορφιάς
- Αποχαιρέτησε τη Σεβίλλη ο Αλμέιδα: «Φεύγω με την ηρεμία ότι έδωσα τα πάντα για αυτό το έμβλημα»
- Κολομβία: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος με 110 επιβαίνοντες
- Έκλεισε ευγενικά την «πόρτα» στον Ανδρουλάκη ο Φάμελλος – «Όχι» στον προγραμματικό διάλογο στο πλαίσιο του συνεδρίου
- Τροχαία: Συνελήφθησαν 7 οδηγοί που εντοπίστηκαν υπό την επήρεια αλκοόλ – Βεβαιώθηκαν 218 παραβάσεις



