Για ακυκλοφόρητο υλικό της Έιμι Γουάινχαουζ μιλά το περιβάλλον της
Περισσότερα από δέκα τραγούδια και αρκετό άλλο υλικό από ηχογραφήσεις άφησε η Έιμι Γουάινχαουζ, υποστηρίζουν άνθρωποι του περιβάλλοντος της και πηγές από τη δισκογραφική εταιρεία, αν και δεν αποφασιστεί ακόμα αν θα δημοσιευτεί ή όχι.
Περισσότερα από δέκα τραγούδια και αρκετό άλλο υλικό από ηχογραφήσεις άφησε η Έιμι Γουάινχαουζ, υποστηρίζουν άνθρωποι του περιβάλλοντος της, αν και δεν αποφασιστεί ακόμα αν θα δημοσιευτεί ή όχι.
Ο εκπρόσωπος της υποστήριξε ότι η Γουάινχαουζ άφησε «αρκετοί υλικό», χωρίς να είναι σαφές αν είναι ημιτελές.
Επιπλέον ο Guardian επικαλέστηκε ανωνύμως πρόσωπο κοντά στη δισκογραφική που μιλά για περίπου 12 τραγούδια.
Η 27χρονη τραγουδίστρια βρέθηκε νεκρή το περασμένο Σάββατο στο σπίτι της στο Λονδίνο. Τα αίτια του θανάτου παραμένουν αδιευκρίνιστα.
Μόνο δύο άλμπουμ της κυκλοφόρησαν όσο ζούσε, ενώ ένα τρίτο προετοιμάζονταν και η κυκλοφορία του θα γινόταν ίσως και μέσα στο 2011.
Μετά το θάνατο της οι πωλήσεις τους κατέγραψαν κατακόρυφη άνοδο, με τις ψηφιακές πωλήσεις να εικοσαπλασιάζονται.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Wall Street: Μια νέα «αγαπημένη» μετοχή της (ξανά)ανακάλυψαν οι billionaires
- Προεδρικές εκλογές στην Ονδούρα: Ο ΟΑΚ ζητεί «επιτάχυνση» της καταμέτρησης
- Αλγερία: 14 νεκροί, 34 τραυματίες σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ




