Αποχώρησε από την προπόνηση ο Τζιμπούρ
Αποχώρησε από την πρωινή προπόνηση της Δευτέρας του Ολυμπιακού ο Ράφικ Τζιμπούρ λόγω κρυολογήματος. Ο Αλγερινός άσος των Ερυθρολεύκων εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών καθώς δεν αισθανόταν καλά κατά τη διάρκεια των ασκήσεων. Έτσι, ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε εντολή να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις από τους γιατρούς και ο Τζιμπούρ αποσύρθηκε από την προπόνηση.
Αποχώρησε από την πρωινή προπόνηση της Δευτέρας του Ολυμπιακού ο Ράφικ Τζιμπούρ λόγω κρυολογήματος. Ο Αλγερινός άσος των Ερυθρολεύκων εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών καθώς δεν αισθανόταν καλά κατά τη διάρκεια των ασκήσεων.
Έτσι, ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε εντολή να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις από τους γιατρούς και ο Τζιμπούρ αποσύρθηκε από την προπόνηση.
Αμέσως μετέβη στο ξενοδοχείο της αποστολής προκειμένου να εξετασθεί και να διαπιστωθεί αν είναι σε θέση να προπονηθεί τις επόμενες ώρες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία του με τον Μόντε Μόρις
- Αυστρία: Ποινή φυλάκισης 15 μηνών στον πρώην μεγιστάνα Ρενέ Μπένκο για απάτη
- Σαμσουνσπόρ: «Όχι» στους οπαδούς της που ζήτησαν να παίξει κόντρα στην ΑΕΚ με εμφάνιση που θυμίζει τον Κεμάλ
- Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]
- Nikon Comedy Wildlife Awards 2025: Γορίλας μπαλαρίνος στην κορυφή – Από αλεπούδες break-dancers σε ερωδιό σέρφερ, όλοι οι νικητές
- Phishing: Πώς εξελίχθηκαν οι επιθέσεις το 2025



