Η Κίνα έκανε το απόλυτο 10Χ10 στις καταδύσεις
Τα αγωνίσματα των καταδύσεων στο 14ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Σαγκάης ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής και μαζί ολοκληρώθηκε και ο πρωτοφανής θρίαμβος της Κίνας, που κατέκτησε και τα δέκα χρυσά μετάλλια. Το τελευταίο που απέμενε ήταν αυτό των 10μ. ανδρών, που κατέληξε στα χέρια του Μπο Κιου, ο οποίος ήταν ασυναγώνιστος στον τελικό και «καθάρισε» τον αγώνα από τις τρεις πρώτες προσπάθειες (στην τρίτη μάλιστα βαθμολογήθηκε με άριστα και από τους επτά κριτές).
Τα αγωνίσματα των καταδύσεων στο 14ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Σαγκάης ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής και μαζί ολοκληρώθηκε και ο πρωτοφανής θρίαμβος της Κίνας, που κατέκτησε και τα δέκα χρυσά μετάλλια.
Το τελευταίο που απέμενε ήταν αυτό των 10μ. ανδρών, που κατέληξε στα χέρια του Μπο Κιου, ο οποίος ήταν ασυναγώνιστος στον τελικό και «καθάρισε» τον αγώνα από τις τρεις πρώτες προσπάθειες (στην τρίτη μάλιστα βαθμολογήθηκε με άριστα και από τους επτά κριτές).
Το ασημένιο μετάλλιο πήρε ο Αμερικανός Ντέιβιντ Μπουντιά και το χάλκινο ο Γερμανός Σάσα Κλάιν. Ο κάτοχος του τίτλου, ο Βρετανός Τόμας Ντάλεϊ, έμεινε στην πέμπτη θέση, ενώ μόλις δέκατος κατετάγη ο δεύτερος Κινέζος του τελικού, ο Λουξίν Ζου.
Η πρώτη οκτάδα του τελικού στα 10μ. ανδρών:
1. Μπο Κιου (Κίνα) 585.45 βαθμοί
2. Ντέιβιντ Μπουντιά (ΗΠΑ) 544.25
3. Σάσα Κλάιν (Γερμανία) 534.50
4. Βίκτορ Μινιμπάεφ (Ρωσία) 527.50
5. Τόμας Ντάλεϊ (Μ.Βρετανία) 505.10
6. Νικ ΜακΚρόρι (ΗΠΑ) 501.65
7. Ιβάν Γκαρσία (Μεξικό) 493.15
8. Ολεξάντρ Μπόνταρ (Ουκρανία) 457.35
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γροιλανδία: Δεν συζητήθηκε θέμα κυριαρχίας της με τον Τραμπ, δηλώνει ο Ρούτε
- ΗΠΑ: Πράσινο από το Κογκρέσο στο νομοσχέδιο για τον ρόλο της Αν. Μεσογείου στον διάδρομο IMEC
- Γροιλανδία: «Ψεύδεται» – Με δυσπιστία αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι τη δήλωση Τραμπ για «πλαίσιο συμφωνίας»
- Βουλή: Με ψήφους της ΝΔ έγινε δεκτή η πρόταση Μητσοτάκη για τον πρωτογενή τομέα
- Ιράν: Ο Τραμπ προειδοποιεί ξανά την Τεχεράνη «να σταματήσει με τα πυρηνικά»
- Ρωσία: Τι είπε ο Πούτιν για το Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ και τη Γροιλανδία – Γιατί επέκρινε τη Δανία

