Τετάρτη 18 Μαρτίου 2026
weather-icon 21o
ps. post
scriptum

Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!

Αξεσουάρ και DECT Philips μέσω του πανελλαδικού δικτύου της Info Quest

Αξεσουάρ και DECT Philips μέσω του πανελλαδικού δικτύου της Info Quest

Την αποκλειστική διανομή των αξεσουάρ της κατηγορίας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών καταναλωτικών ειδών και των ασύρματων τηλεφώνων DECT της Philips στην ελληνική αγορά ανέλαβε η Info Quest Technologies.

Την αποκλειστική διανομή των αξεσουάρ της κατηγορίας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών καταναλωτικών ειδών και των ασύρματων τηλεφώνων DECT της Philips στην ελληνική αγορά ανέλαβε η Info Quest Technologies. Στόχος της στρατηγικής αυτής συνεργασίας όπως χαρακτηρίζεται από τις δύο εταιρείες, είναι να επεκταθεί το δίκτυο πωλήσεων, να δοθεί πρόσβαση σε μεγάλο εύρος προϊόντων, να αξιοποιηθούν και να χρησιμοποιηθούν εναλλακτικά δίκτυα λιανικής και να υπάρχει άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των καταναλωτών μέσω εξειδικευμένης τεχνογνωσίας και υποστήριξης.

Η Info Quest Technologies διαθέτει ένα οργανωμένο, πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών. Αποτελεί έναν από τους κύριους προμηθευτές των μεγάλων αλυσίδων λιανικής. Το δίκτυο των τακτικών συνεργατών της εταιρείας περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τις μεγάλες αλυσίδες λιανικής πώλησης, μεμονωμένα καταστήματα και ηλεκτρονικά καταστήματα.

H συμφωνία με τη Philips αφορά σε

  • Ακουστικά για συσκευές αναπαραγωγής MP3 και MP4,
  • ακουστικά multimedia για PC και TV,
  • περιφερειακά, ηχεία και κάμερες υπολογιστών,
  • ψηφιακούς καταγραφείς φωνής,
  • πολύπριζα ασφαλείας (προστασία από τις διακυμάνσεις του ρεύματος με το κύκλωμα PowerBlocker)
  • τηλεχειριστήρια, καλώδια, βάσεις τηλεοράσεων LCD και εσωτερικές κεραίες,
  • συστήματα ασύρματης μετάδοσης εικόνας (τηλεόραση και βίντεο σε δεύτερη TV χωρίς παρεμβολές από Wi-Fi και φούρνους μικροκυμάτων) και
  • ασύρματα τηλέφωνα DECT.

Αμφότερες δηλώνουν ότι θα προσφέρουν στους Έλληνες καταναλωτές ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

In.gr Τεχνολογία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2026
Απόρρητο