Η Ρεάλ Μαδρίτης κινείται για την απόκτηση του Ασλεϊ Κόουλ από την Τσέλσι. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «AS», η Ρεάλ είναι έτοιμη να κάνει μια εντυπωσιακή πρόταση στους «μπλε», ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του αριστερού μπακ της εθνικής Αγγλίας. Ο 30χρονος άσος έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι έως το 2014, αλλά η ομάδα της Μαδρίτης πιστεύει ότι θα μπορέσει να αποκτήσει τα δικαιώματα του στην τωρινή μεταγραφική περίοδο.
Δείτε πώς δια,μορφώθηκαν τα ζευγάρια στους «4» του Champions League, μετά τις προκρίσεις των Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου, με τις οποίες ολοκληρώθηκε η φάση των προημιτελικών.
Χειρότερα δεν γινόταν για την Άρσεναλ που κινδύνεψε από την Σπόρτινγκ, η οποία είχε και δοκάρι στο 43’, καθώς οι γηπεδούχοι κάθισαν στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Δοκάρι είχε και η Άρσεναλ στο 84’.