Ο Φερέιρα προανήγγειλε αποχωρήσεις από το ελληνικό ποδόσφαιρο
Την άποψή του για τον αντίκτυπο που έχει η οικονομική κρίση στην Ελλάδα εξέφρασε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, με δηλώσεις του σε πορτογαλικό Μέσο. «Οι παίκτες με τα μεγάλα συμβόλαια έχουν ήδη φύγει και υπάρχουν μερικοί ακόμα, οι οποίοι μπορεί να φύγουν» τόνισε.
Την άποψή του για τον αντίκτυπο που έχει η οικονομική κρίση στην Ελλάδα εξέφρασε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, με δηλώσεις του σε πορτογαλικό Μέσο.
Μιλώντας στην «economia.publico.pt», ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στις πωλήσεις και τις αποδεσμεύσεις παικτών, στις οποίες προχωρούν οι «πράσινοι», αφήνοντας «ανοιχτό» το ενδεχόμενο να υπάρξουν κι άλλες στη συνέχεια.
«Οι παίκτες με τα μεγάλα συμβόλαια έχουν ήδη φύγει και υπάρχουν μερικοί ακόμα, οι οποίοι μπορεί να φύγουν» τόνισε αρχικά ο Φερέιρα για να συμπληρώσει για τον αντίκτυπο της κρίσης και εκτός αγωνιστικού χώρου: «Υπάρχει συνεχόμενη αύξηση της βίας στα γήπεδα, σε συνδυασμό με την κοινωνική ένταση».
Ερωτηθείς για την κατάσταση στην οποία η χώρα έχει περιέλθει και για την αμφίβολη δημοσιονομική διαχείριση των κρατικών δαπανών, τα καταναλωτικά πρότυπα και τα δυσανάλογα υψηλά ποσοστά της φοροδιαφυγής, απάντησε: «Ένα κομμάτι του ελληνικού πληθυσμού δεν είναι διατεθειμένο να αλλάξει τις συνήθειές του».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βέροια: 7χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο ΑΧΕΠΑ μετά από σοβαρό ατύχημα σε πάρκο
- Ντουράντ και Γιόκιτς καθάρισαν για Χιούστον και Ντένβερ – Τα αποτελέσματα του NBA (vids)
- Βρέθηκε η ανήλικη Θεοδώρα που αγνοούταν για 111 ημέρες
- Ουκρανικές επιθέσεις με 300 drones εναντίον ρωσικού εδάφους
- Νίκολας Μπρέντον: Πέθανε ο ηθοποιός του «Buffy the Vampire Slayer», σε ηλικία 54 χρόνων
- ΗΠΑ: Πιθανή χρήση χερσαίων στρατευμάτων στο Ιράν – «Δεν θα σας το έλεγα αν το έκανα» λέει ο Τραμπ