Απάντηση Αδαμίδη με υπονοούμενα στη μήνυση του Μπέκιου
Δήλωση - απάντηση έκανε το απόγευμα της Τρίτης, ο Σταύρος Αδαμίδης αναφορικά με τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο Ανδρέας Μπέκιος, για συκοφαντική δυσφήμιση. Η δήλωση αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ και ο πρόεδρος της «Ένωσης» προτρέπει -μέσω παροιμιών- τον πρώην εμπορικό διευθυντή της ομάδας να μην ανακινεί το θέμα του διαχειριστικού ελέγχου και επιφυλάσσεται να συνεχίσει δικαστικώς την αντιπαράθεση.
Δήλωση – απάντηση έκανε το απόγευμα της Τρίτης, ο Σταύρος Αδαμίδης αναφορικά με τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο Ανδρέας Μπέκιος, για συκοφαντική δυσφήμιση. Η δήλωση αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ και ο πρόεδρος της «Ένωσης» προτρέπει -μέσω παροιμιών- τον πρώην εμπορικό διευθυντή της ομάδας να μην ανακινεί το θέμα του διαχειριστικού ελέγχου και επιφυλάσσεται να συνεχίσει δικαστικώς την αντιπαράθεση.
Αναλυτικά η δήλωση του κ. Αδαμίδη:
«Υπενθυμίζω στον κ. Μπέκιο την παροιμία ‘λαγός τη φτέρη έσειε, κακό της κεφαλής του’, η οποία ταιριάζει στην περίπτωσή του.
Ο λαός της ΑΕΚ διαθέτει μνήμη, κρίση και ιδιαίτερο αίσθημα δικαίου. Για τους λόγους αυτούς, ο κ. Μπέκιος όφειλε να είναι πιο προσεκτικός και να μην ‘τρίβεται στη γκλίτσα του τσοπάνη, γιατί καμιά φορά αντιδρά περίεργα ο τσοπάνης’. Η συνέχεια από την πλευρά μου θα είναι πλέον εντός των ποινικών και αστικών δικαστηρίων.
Κλείνοντας, θα συνιστούσα στον κ. Μπέκιο να κρατήσει τις αντιπαραθέσεις του σε προσωπικό επίπεδο και να μην εκτονώνει τις εμμονές του μέσω της επαγγελματικής του ιδιότητας στην ΑΕΚ και στον κόσμο της.
Σταύρος Αδαμίδης».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- NBA: Πιθανή «μετακόμιση» στη Euroleague βλέπουν οι Αμερικανοί για το Νο2 στο draft του 2020
- Ακραία καιρικά φαινόμενα στην Ευρώπη – Οι καύσωνες και οι πλημμύρες που σημάδεψαν το 2025
- Ευρώ: H Βουλγαρία στο κατώφλι του ενιαίου νομίσματος
- Γιώργος Μαζωνάκης: «Φτάνει! Η υπομονή είναι αρετή»
- Η AfD ετοιμάζεται να αλλάξει τη Γερμανία
- Απαγορεύσεις, AI slop και chatbots που δοξάζουν τον Χίτλερ: Τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στα social media φέτος

