Στα άκρα έφτασε η κορεατική λίγκα καθώς τιμώρησε δέκα Κορεάτες με διά βίου αποκλεισμό, λόγω συμμετοχής σε στήσιμο αγώνα! Ένας παίκτης βρέθηκε να έχει λάβει 75.000 ευρώ προκειμένου να έχει μειωμένη απόδοση σε αγώνα της Νταεζόν Σίτιζενς με την Πόχανγκ Στίλερς που έληξε 3-0 υπέρ της δεύτερης. Τα χρήματα αυτά τα μοιράστηκε με τους συμπαίκτες του και όλοι τους τιμωρήθηκαν με την πιο βαριά ποινή που έχει επιβληθεί από την κορεατική λίγκα. Επίσης, ένας 11ος ποδοσφαιριστής τιμωρήθηκε με πέντε χρόνια ποινής από τους αγωνιστικούς χώρους. «Πήραμε αυτή την απόφαση για να δείξουμε ότι αυτό ήταν το πρώτο και τελευταίο σκάνδαλο καθορισμού αποτελέσματος στην λίγκα», τόνισε υπεύθυνος της K-League.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το Μαρούσι εκτός έδρας (18:30, ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ) για τη 12η αγωνιστική της Stoiximan GBL λίγες μέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό - Ποια είναι τα δεδομένα με τη γρίπη Α.