Ανίκανοι οι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, λέει η Ντόρα Μπακογιάννη
«Οι χθεσινές εξελίξεις επιβεβαίωσαν ότι οι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ είναι κατώτεροι των περιστάσεων και ανίκανοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στον τόπο» δήλωσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη. Επανέλαβε το αίτημα για εκλογές.
«Οι χθεσινές εξελίξεις επιβεβαίωσαν ότι οι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ είναι κατώτεροι των περιστάσεων και ανίκανοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στον τόπο» δήλωσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη.
Συμπλήρωσε ότι «αν και οι σημερινές εξελίξεις, όπως όλα δείχνουν, δεν επιτρέψουν την εθνική συνεννόηση, τότε επιβεβαιώνεται με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο το τέλος του πολιτικού συστήματος της μεταπολίτευσης».
«Για να γεννηθεί το καινούριο που θα ανατάξει την πατρίδα, πρέπει τώρα να μιλήσει ο λαός, αξιολογώντας αυστηρά την πρόταση και την ειλικρίνεια του καθενός» κατέληξε η κ. Μπακογιάννη.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Χωρίς συμφωνία αποχωρεί ο Βανς από το Ισλαμαμπάντ – Τι αναφέρει η ιρανική πλευρά
- Αϊτή: Τραγωδία σε δημοφιλές αξιοθέατο – Τουλάχιστον 30 νεκροί σε ποδοπάτημα, ανάμεσά τους παιδιά
- Στήθηκαν από τα ξημερώματα οι σούβλες στο κέντρο της Αθήνας
- Ο Ρόμπινσον στο στόχαστρο της Ζαλγκίρις και της… Euroleague
- Σαμπρίνα Κάρπεντερ: Ζήτησε συγγνώμη για τη Zαγρούτα που μπέρδεψε με Γιόντελινγκ στο Coachella
- Σύρος: Σε σταθερή κατάσταση ο 13χρονος που τον δάγκωσε οχιά
- Ανάσταση στην Αλεξανδρούπολη έκανε ο Δένδιας – Το μήνυμά του
- Ιστορική στιγμή στην Bundesliga: Η Ουνιόν Βερολίνου προσέλαβε την πρώτη γυναίκα προπονητή (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442