Μεγάλης έκτασης επεισόδια έξω από το Παγκρήτιο πριν από το ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα
Μεγάλης έντασης επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το Παγκρήτιο, λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα για την τελευταία αγωνιστική της Football League. Μέσα στο γήπεδο το κλίμα ήταν ήρεμο, με τις δύο ομάδες να πραγματοποιούν χωρίς προβλήματα την προθέρμανσή τους.
Τσούτσου Βασιλική
Μεγάλης έντασης επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το Παγκρήτιο, λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα για την τελευταία αγωνιστική της Football League. Ομάδες νεαρών πέταξαν πέτρες στις δυνάμεις της Αστυνομίας και ακολούθησαν συμπλοκές. Μέσα στο γήπεδο το κλίμα ήταν ήρεμο, με τις δύο ομάδες να πραγματοποιούν χωρίς προβλήματα την προθέρμανσή τους.
Νωρίτερα φωτιά σε κάδους απορριμμάτων αλλά και σε ελαστικά στην οδό Μάχης Κρήτης κοντά στο Παγκρητιο Στάδιο του Ηρακλείου έβαλαν νεαροί κουκουλοφόροι και η αστυνομία αναγκάσθηκε να εκτρέψει την κυκλοφορία στην περιοχή ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα. Επί ποδός βρέθηκε η ΕΛΑΣ, η Πυροσβεστική αλλά και το ΕΚΑΒ λόγω του αγώνα, για την αποφυγή επεισοδίων ενώ άρχισαν να πετούν πέτρες και αντικείμενα σε αστυνομικούς και κατά πληροφορίες, τέσσερις από αυτούς έχουν τραυματιστεί ελαφρά.
Στο μεταξύ ερωτηματικά προκαλεί η βόμβα που εξερράγη τα ξημερώματα της Κυριακής (15/05) στο αυτοκίνητο του δημάρχου Ηρακλείου, και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Γιάννη Κουράκη. Κανείς δεν γνωρίζει αν αυτή η επίθεση έχει σχέση με το παιχνίδι ή είναι εντελώς συμπτωματική.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καζακστάν: Στη χώρα του Borat δεν αστειεύονται
- Γροιλανδία: Ο Τσέχος πρωθυπουργός αγόρασε υδρόγειο για να δει πού βρίσκεται – Viral για αρνητικούς λόγους
- ΟΙΕΛΕ για την νεκρή εκπαιδευτικό από την κακοκαιρία: «Τα φροντιστήρια δεν έκλεισαν – Το πληρώσαμε με μια ζωή»
- Τηλεκριτική διαιτησίας; Φοβούνται και την σκιά τους!
- Φάμελλος από Γλυφάδα: Σοβαρότατες οι ευθύνες της κυβέρνησης που δεν επενδύει στην πρόληψη
- «Τη δέρνουν, σας παρακαλώ βοηθήστε» – Ο Μπάρον Τραμπ έσωσε γυναίκα στο Λονδίνο
