«Ανεβάζουν» ρυθμούς στην ΑΕΚ ενόψει πλέι οφ
Στην ΑΕΚ προσπαθούν να ξεχάσουν όσα έγιναν εντός και εκτός γηπέδου στον τελικό Κυπέλλου με τον Ατρόμητο και να συγκεντρωθούν στην έναρξη των πλέι οφ και την πρεμιέρα απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου.
Χαλιλάϊ Ανδρέας
Στην ΑΕΚ προσπαθούν να ξεχάσουν όσα έγιναν εντός και εκτός γηπέδου στον τελικό Κυπέλλου με τον Ατρόμητο και να συγκεντρωθούν στην έναρξη των πλέι οφ και την πρεμιέρα απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου.
Ο Μανόλο Χιμένεθ ανεβάζει έχει ανεβάσει τους ρυθμούς προπόνησης θέλοντας η Ενωση να διεκδικήσει μέχρι τέλους τις πιθανότητές της για την έξοδο στα προκριματικά του Champions League της επόμενης περιόδου. Ο Ισπανός τεχνικός εκτός του τραυματία Νάτσο Σκόκο και του τιμωρημένου Νίκου Καράμπελα δεν αντιμετωπίζει άλλα αγωνιστικά προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης με τους Βολιώτες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.exedrasports.gr
- Ναυάγιο τουριστικού σκάφους στην Ινδονησία: Αγνοείται τετραμελής οικογένεια από την Ισπανία
- Λάρισα: Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων – Στο νοσοκομείο 22χρονη τραυματίας
- Ιταλία: Εννέα συλλήψεις για κεκαλυμμένη χρηματοδότηση της Χαμάς, ύψους άνω των 7 εκατ. ευρώ
- Αγρότες: Οι αποφάσεις κλιμάκωσης του μπλόκου της Νίκαιας – Συνεχίζει την προσπάθεια διάσπασης το Μαξίμου
- LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Μάντσεστερ Σίτι
- Μιχάλης Λεβεντογιάννης: «Θαυμάστρια μου έστειλε γλάστρα που μέσα είχε κοριό»

