Διορία 12 ημερών του μάνατζερ του Οτσόα στον Ολυμπιακό
Χρονικό περιθώριο δύο εβδομάδων δίνει ο μάνατζερ του Γκιγέρμο Οτσόα, Χόρχε Μπερλάνγκα, στον Ολυμπιακό προκειμένου να κινηθεί για την απόκτηση του πελάτη του.
Χρονικό περιθώριο δύο εβδομάδων δίνει ο μάνατζερ του Γκιγέρμο Οτσόα, Χόρχε Μπερλάνγκα, στον Ολυμπιακό προκειμένου να κινηθεί για την απόκτηση του πελάτη του.
Ο Μεξικανός τερματοφύλακας μένει ελεύθερος από την Αμέρικα και ο ατζέντης του επιβεβαιώνει τις επαφές με τους πρωταθλητές Ελλάδος, επισημαίνοντας ωστόσο πως εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις.
«Είναι αλήθεια ότι μιλάμε με την ελληνική ομάδα, αλλά από το σημείο εκείνο μέχρι να μιλήσουμε για κάτι οριστικό, υπάρχει απόσταση. Ο Ολυμπιακός έχει τελειώσει τις υποχρεώσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα, οπότε ελπίζω πως τις επόμενες 10-12 μέρες θα ξέρουμε για την απόφαση της ομάδας. Στο ποδόσφαιρο τα πράγματα αλλάζουν πολύ γρήγορα.
Ίσως να έχουν αλλάξει κάποια πράγματα από τις συζητήσεις που είχαμε τον Ιανουάριο ή το Μάρτιο», δήλωσε στην εφημερίδα «Milenio» και πρόσθεσε: «Κοιτάμε κι άλλες περιπτώσεις, άλλες επιλογές από ομάδες, που ακόμη δεν έχουν τελειώσει τα πρωταθλήματά τους. Ας μην ξεχνάμε πως οι μεταγραφές ολοκληρώνονται στις 31 Αυγούστου».
Τέλος, υποστήριξε πως η κριτική που ασκεί ο μεξικανικός Τύπος στους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα, πολλές φορές τους… κλείνει το δρόμο για μεταγραφή στην Ευρώπη. «Δυστυχώς στο Μεξικό κάποιες φορές μιλούν άσχημα για τους γηγενείς παίκτες και αυτό τραβά την προσοχή των ΜΜΕ στην Ευρώπη. Αυτό δεν γίνεται στην Αργεντινή ή στη Βραζιλία, γι’ αυτό και εκείνες οι χώρες στέλνουν τόσους παίκτες στην Ευρώπη», τόνισε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Θα ήταν χαζό να θεωρήσουμε πως όσα συμβαίνουν μακριά από τα σύνορά μας δεν μας αφορούν, λέει η Μελόνι
- Ιράν: Χτυπήθηκε από drones το αρχηγείο του στρατού της Αυστραλίας στη Μέση Ανατολή
- Λίβανος: Το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Μανάρ μεταδίδει ότι βομβαρδίστηκε από το Ισραήλ
- Φωτιά μετά από έκρηξη στην πρεσβεία των ΗΠΑ στο Ριάντ
- Ιράν: Συνεδρίαση των ΗΠΑ στο ΣΑ για την προστασία των παιδιών ενώ βομβαρδίζουν σχολεία και σκοτώνουν παιδιά
- Φάμελλος από Ηράκλειο: Πολιτική εξόρμηση του ΣΥΡΙΖΑ για διαμόρφωση προοδευτικού ψηφοδελτίου


