Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να κατακτήσει το LEN Trophy
Ο Πανιώνιος γνώρισε βαριά ήττα 11-3 από την Σαβόνα στην Ιταλία στον δεύτερο μεταξύ τους τελικό του LEN Trophy και σε συνδυασμό με την ισοπαλία 9-9 στον πρώτο αγώνα στη Νέα Σμύρνη, δεν κατάφερε να κατακτήσει το τρόπαιο.
Ο Πανιώνιος γνώρισε βαριά ήττα 11-3 από την Σαβόνα στην Ιταλία στον δεύτερο μεταξύ τους τελικό του LEN Trophy και σε συνδυασμό με την ισοπαλία 9-9 στον πρώτο αγώνα στη Νέα Σμύρνη, δεν κατάφερε να κατακτήσει το τρόπαιο.
Έτσι, οι Κυανέρυθροι έφυγαν άπραγοι και από τη δεύτερη συμμετοχή τους σε τελικό της διοργάνωσης.
Ο Πανιώνιος από το ξεκίνημα έδειξε να μην είναι σε καλή αγωνιστική ημέρα. Οι παίκτες του Μάκη Βολτυράκη αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα στην αμυντική τους λειτουργία, με αποτέλεσμα οι πολίστες της Σαβόνα να βρίσκουν εύκολα τον δρόμο προς την εστία του Κώστα Γαλανίδη. Την ίδια ώρα, ο Πανιώνιος δυσκολευόταν πάρα πολύ απέναντι στην ιταλική άμυνα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Κυανέρυθροι δεν κατάφεραν να σκοράρουν στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης και οι Ιταλοί έφτασαν εύκολα στην κατάκτηση του τροπαίου,
Τα οκτάλεπτα: 5-2, 3-1, 1-0, 2-0.
ΣΑΒΟΝΑ (Κλαούντιο Μιστράντζελο): Ρίτσο 3, Γιάνοβιτς 2, Γκ. Φιορεντίνι 2, Αντζελίνι 1, Ασταρίτα 1, Αϊκάρντι 1, Ντ. Φιορεντίνι 1.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Μιράλης 1, Κοκκινάκης 1, Μουρίκης 1.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Περού: Τουλάχιστον 13 νεκροί σε σφοδρή σύγκρουση μίνι βαν με νταλίκα
- Κολομβία: Τουλάχιστον 8 νεκροί και 83 τραυματίες στη συντριβή μεταγωγικού αεροσκάφους στα σύνορα με το Περού
- Συρία: Βάση του στρατού γίνεται στόχος ρουκετών που εκτοξεύτηκαν από το Ιράκ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Αποκωδικοποίηση
- Λίβανος: Για τον κίνδυνο «κατοχής» του, κάνει λόγο ο Μακρόν
- Γιορτή σήμερα 24 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο


