Με τον Νάτσο Σκόκο να επιστρέφει συνεχίστηκαν οι προπονήσεις της ΑΕΚ. Ο Αργεντινός δεν γυμνάστηκε χθες (18/4) εξαιτίας μίας ίωσης στο γαστρεντερικό σύστημα, αλλά σήμερα ήταν πολύ καλύτερα και πήρε κανονικά μέρος στο πρόγραμμα της προπόνησης.
Με τον Νάτσο Σκόκο να επιστρέφει συνεχίστηκαν οι προπονήσεις της ΑΕΚ. Ο Αργεντινός δεν γυμνάστηκε χθες (18/4) εξαιτίας μίας ίωσης στο γαστρεντερικό σύστημα, αλλά σήμερα ήταν πολύ καλύτερα και πήρε κανονικά μέρος στο πρόγραμμα της προπόνησης.
Αντίθετα, ο Λουίς Εντερ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και έκανε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά. Με την ομάδα προπονήθηκε ο υπό δοκιμήν Χιλιανός μέσος Φερνάντο Ερνάν Εσπινόζα, που έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις. H αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10.30.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας