Στους κορυφαίους της προκριματικής φάσης του Euro συγκαταλέγεται ο Βασίλης Τοροσίδης
Στους δέκα κορυφαίους ποδοσφαιριστές στο πρώτο μισό των αγώνων της προκριματικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος συγκαταλέγεται ο Βασίλης Τοροσίδης, κατέχοντας την πολύ τιμητική έβδομη θέση σε αφιέρωμα ιστοσελίδας από το εξωτερικό.
Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «Goal.com» αναφέρει ότι ο αμυντικός του Ολυμπιακού έχει ξεχωρίσει με την παρουσία του στην πορεία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματα και αν η Ελλάδα πάρει την πρόκριση θα την χρωστάει στον Τόρο.
Αναφορικά με τα υπόλοιπα ονόματα της σχετικής λίστας, ο Χούντελααρ είναι στην κορυφή της λίστας, ενώ τον ακολουθούν οι Μεξές, Κλόζε, Ινιέστα, Βούσινιτς και Κασάνο. Πάντως, πίσω από τον Ελληνα άσο βρίσκονται κατά σειρά οι Χαρτ (Αγγλία), Χάνγκελαντ (Νορβηγία) και Μοβσισιάν (Αρμενία).
- Πώς μπορεί ένα 14χρονο να ξέρει πώς μοιάζουν τα γεννητικά του όργανα; – Η ερώτηση που έκανε τον Έπσταϊν να «παγώσει»
- Η ανεργία μπορεί να επηρεάσει μέχρι και τα όνειρα
- Το Πεντάγωνο βάζει «στο μάτι» τα ουκρανικά drones αναχαίτισης για να αντιμετωπίσει το Ιράν
- Ακρίβεια: Έτοιμο πακέτο μέτρων αν χρειαστεί
- Προβλήματα στον κόσμο του Ocean’s Eleven: Στον «αέρα» το prequel μετά την παραίτηση του σκηνοθέτη Λι Άιζακ Τσανγκ
- Δεξιοί και ακροκεντρώοι την πέφτουν στον Σάντσεθ την ώρα που η μισή Ε.Ε. έχει στρατιωτικές εμπορικές σχέσεις με την Τουρκία




