Επεισόδια σημειώθηκαν νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας στην Ερμούπολη, όταν φοιτητές, μαθητές και άλλες ομάδες επιχείρησαν να πλησιάσουν το κτίριο του επιμελητηρίου Κυκλάδων όπου βρισκόταν ο πρωθυπουργός.
Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονται για τις συγχωνεύσεις σχολείων, αλλά και για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.
Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χειροβομβίδων κρότου-λάμψης για να απωθήσουν τους συγκεντρωμένους, οι οποίοι πετούσαν πέτρες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρωσία: Πυροβόλησαν και τραυμάτισαν αντιστράτηγο στη Μόσχα – Ποιος είναι ο ρόλος του στην ανταρσία της Wagner
- Ο Άρης συμφώνησε με τη Φιορεντίνα για τον Κουαμέ – Πότε φτάνει ο παίκτης στη Θεσσαλονίκη
- Μια νύχτα μόνο: Αλήθειες και πανικός
- BHMAGAZINO: Ο πόλεμος της NASA – Αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Δεμένα τα πλοία στον Πειραιά λόγω παμπειραϊκής απεργίας
- Ναυάγιο στη Χίο: Live η ενημέρωση Κικίλια από τη Βουλή
- Ο Αντετοκούνμπο ανακοίνωσε την παραμονή του με… Λύκο της Wall Street: «Οι θρύλοι δεν κυνηγούν…» (vids)
- Ο σκυλάκος Πάρης θ’ αρρωστήσει απ’ τη στεναχώρια του, επειδή τον παράτησαν – Είμαστε το «φάρμακό» του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 06.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-david-kanigan-239927285-35070884-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442