Βάζετε σε κατσαρόλα να ζεσταθεί το λάδι με τη μαργαρίνη. Προσθέτετε τα κρεμμυδάκια και τα μπαχαρικά και αφήνετε να σοταριστούν πέντε περίπου λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτετε τον αρακά και πέντε γεμάτα φλιτζάνια νερό και τα αφήνετε να βράσουν δέκα λεπτά. Τέλος, προσθέτετε το ρύζι και το αφήνετε να βράσει 15 ακόμα λεπτά ή τόσο ώστε να γίνει όσο μαλακό εσείς προτιμάτε.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας