Μπαλάκια πεπονιού με γαλοπούλα και ζαμπόν (μερίδες δεκαπέντε, τρεις μπάλες ανά μερίδα) Υλικά -2 μέτρια στρογγυλά πεπόνια, κομμένα στη μέση, καθαρισμένα από τους σπόρους -150γρ. λεπτοκομμένο σε φέτες ζαμπόν χωρίς ορατό λίπος -150γρ. λεπτοκομμένο σε φέτες βραστό ή καπνιστό φιλέτο γαλοπούλας Για τη σάλτσα -1/4 φλιτζανιού καυτερή μουστάρδα -2 κοφτές κουταλιές μέλι -12 θρυμματισμένα φύλλα […]
Μπαλάκια πεπονιού με γαλοπούλα και ζαμπόν (μερίδες δεκαπέντε, τρεις μπάλες ανά μερίδα)
Υλικά
-2 μέτρια στρογγυλά πεπόνια, κομμένα στη μέση, καθαρισμένα από τους σπόρους -150γρ. λεπτοκομμένο σε φέτες ζαμπόν χωρίς ορατό λίπος -150γρ. λεπτοκομμένο σε φέτες βραστό ή καπνιστό φιλέτο γαλοπούλας
Φτιάξτε τις μπάλες του πεπονιού με το εργαλείο που σερβίρουμε παγωτό. Κόψτε το ζαμπόν και την γαλοπούλα σε λωρίδες. Τυλίξτε κάθε μπάλα είτε με την γαλοπούλα, είτε με το ζαμπόν και στερεώστε τις με μία οδοντογλυφίδα. Σε ένα μπολ, αναμίξτε τα υλικά για την σάλτσα. Σερβίρετε με τα τυλιγμένα μπαλάκια από πεπόνι.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.