Μια βραδιά με το Κατώγι – Στροφιλιά στο εστιατόριο «Pausa, il ristorante rosso» στο Μαρούσι
Μία μοναδική βραδιά αφιερωμένη στην αρμονία γεύσεων και οίνων διοργανώνει το House of Wine τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011 από τις 8:30 μ.μ. και μετά στο εστιατόριο «Pausa , il ristorante rosso», στο Μαρούσι, με επίκεντρο τη γευσιγνωσία 5 παλαιών εσοδειών του Κτήματος Αβέρωφ.
Μία μοναδική βραδιά αφιερωμένη στην αρμονία γεύσεων και οίνων διοργανώνει το House of Wine τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011 από τις 8:30 μ.μ. και μετά στο εστιατόριο «Pausa , il ristorante rosso», στο Μαρούσι, με επίκεντρο τη γευσιγνωσία 5 παλαιών εσοδειών του Κτήματος Αβέρωφ.
Οι χρονιές 1998, 1999, 2000, 2001 και 2003 θα αναδείξουν την εξέλιξη του ιστορικού αυτού κρασιού, και κάθε μια θα αναλυθεί σε σχέση με την προηγούμενη αλλά και σε σχέση με τα χαρακτηριστικά της, ώστε όσοι για πρώτη φορά συμμετέχουν στη διαδικασία της γευσιγνωσίας να κατανοήσουν αλλά και να απολαύσουν τις διάφορες φάσεις της.
Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει ένα πλούσιο δείπνο στο οποίο οι συμμετέχοντες θα γευθούν 4 εξαιρετικά κρασιά του κτήματος «Κατώγι-Στροφιλιά: το αφρώδες FLOARA DI MUNTE που θα ξεκινήσει το δείπνο, το λευκό TRAMINER, το ΡΟΖΕ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ και τέλος την ΕΡΥΘΡΗ ΣΤΡΟΦΙΛΙΑ, σε συνδυασμό με 4 γαστρονομικές συνθέσεις και επιδόρπιο που δημιουργήθηκαν ειδικά για να αναδείξουν τα κρασιά αυτά.
Κόστος συμμετοχής: €45 το άτομο.
Για πληροφορίες-κρατήσεις: Επισκεφθείτε τη σελίδα
http://www.houseofwine.gr/how/mia-vradia-me-to-katogi-strofilia.html
ή τηλεφωνήστε στο 2106773315 (κα. Καραμάνη).
House of Wine
- Τσιτσιπάς: «Απογοητευμένος με το σερβίς μου, θετικό είναι πως δεν νιώθω καθόλου πόνο»
- Η Μάργκαρετ Κουάλεϊ φοβόταν ότι «οι γυναίκες στη βιομηχανία θα με μισούσαν και οι άντρες θα μου έκαναν κακό»
- Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας 92-86: Με τριπλέτα «φωτιά» οι Πειραιώτες!
- Συντηρεί την κόντρα με τον Γεωργιάδη η Κωνσταντοπούλου και φτάνει μέχρι τον Χρυσοχοΐδη
- Καρκίνος στην ΕΕ: Αύξηση των κρουσμάτων σε ολόκληρη την Ένωση, καθώς οι δαπάνες για την υγεία αυξάνονται
- Παιδιά: Καθώς τα βιβλία χάνουν έδαφος από τις οθόνες, το λεξιλόγιο συρρικνώνεται

