Μια διαδρομή γεύσης και γνωριμίας με τους ντόπιους οινοπαραγωγούς θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν όσοι βρεθούν στις 22 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 20.30 μ. μ., στο Ξενοδοχείο Ελπίδα Resort and Spa, στις Σέρρες.
Μια διαδρομή γεύσης και γνωριμίας με τους ντόπιους οινοπαραγωγούς θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν όσοι βρεθούν στις 22 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 20.30 μ. μ., στο Ξενοδοχείο Ελπίδα Resort and Spa, στις Σέρρες.
Η πραγματοποίηση αυτών των οινικών συναντήσεων έχει σκοπό να μυήσει τους οινόφιλους στην πολιτισμική κληρονομιά του σερραϊκού κρασιού και στα χαρακτηριστικά των τοπικών και ξενικών ποικιλιών που καλλιεργούνται με ιδιαίτερο σεβασμό στο περιβάλλον της περιοχής.
Τέλος, αποβλέπουν στην προβολή της αξιόλογης σερραϊκής παραγωγής οίνων στο καταναλωτικό και εμπορικό κοινό.
Την διοργάνωση έχει αναλάβει o Όμιλος Σερρών για UNESCO μαζί με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Σερρών. Στην εκδήλωση θα έχετε την ευκαιρία για μια γευστική δοκιμή και γνωριμία με τις ποικιλίες του κρασιού, του οινοπαραγωγού Βαγγέλη Μανωλόπουλου από το Εμμανουήλ Παπά Σερρών.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Ελπίδα Resort and Spa , στην Αίθουσα *Ελιά*.
Το ξενοδοχείο απέχει 10 λεπτά από το κέντρο των Σερρών.