Το Φεστιβάλ cult ελληνικού κινηματογράφου ανοίγει και φέτος τις πύλες του
Ανοίγει τις πύλες του την Τετάρτη το Φεστιβάλ Cult Ελληνικού Κινηματογράφου. Το Φεστιβάλ κατά καιρούς έχει χαρακτηριστεί «ανατρεπτικό» και «αιρετικό», ωστόσο, έχει φανατικούς φίλους. Οι προβολές των ταινιών ξεκινούν από νωρίς το απόγευμα, ενώ θα γίνουν αφιερώματα και βραβεύσεις καλλιτεχνών όπως του Λάκη Κομνηνού, του Τέρη Χρυσού, του Γιώργου Πετρόχειλου και του Μάρκου Λεζέ.
Ανοίγει τις πύλες του την Τετάρτη το Φεστιβάλ Cult Ελληνικού Κινηματογράφου. Το Φεστιβάλ κατά καιρούς έχει χαρακτηριστεί «ανατρεπτικό» και «αιρετικό», ωστόσο, έχει φανατικούς φίλους.
Φέτος, θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες. Οι προβολές των ταινιών ξεκινούν από νωρίς το απόγευμα, ενώ θα γίνουν αφιερώματα και βραβεύσεις καλλιτεχνών όπως του Λάκη Κομνηνού, του Τέρη Χρυσού, του Γιώργου Πετρόχειλου και του Μάρκου Λεζέ.
{{{ map }}}
Την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί ζωντανή παράσταση με τον τραγουδιστή Tony Sfino και καλεσμένο τον Τέρη Χρυσό.
Το Σάββατο θα εμφανιστεί ο Gazebo, ο διάσημος σταρ της Ιταλικής ντίσκο της δεκαετίας του 1980.
Οι τιμές για την είσοδο κυμαίνονται από 10 έως 20 ευρώ και ο πλησιέστερος σταθμός για να φτάσει κανείς στο χώρο του Gagarin είναι η στάση Αττική (Μετρό/ΗΣΑΠ).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Καλά πήγε αυτό: Το χειρότερο πέναλτι «Πανένκα» της σεζόν είναι γεγονός (vid)
- Επαναπατρίζονται αρχαιότητες της εταιρείας Robin Symes από το Λονδίνο
- Νέα Ζηλανδία: Βίντεο από την στιγμή της κατολίσθησης που έθαψε μεγάλο τμήμα ενός κάμπινγκ – Δύο νεκροί
- Αποτυπώματα χεριών στην Ινδονησία ίσως είναι οι αρχαιότερες βραχογραφίες του κόσμου
- Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αντίνο ο Παναθηναϊκός (vid, pic)
- Ελευθερία ή επαγγελματική ευκαιρία; Το plan b του Μπρούκλιν Μπέκαμ πίσω από το ξέσπασμά του




