Ο Αστέρας πήρε δανεικό τον Παπάζογλου από τον ΠΑΟΚ
Στον Αστέρας Τρίπολης μέχρι το καλοκαίρι θα αγωνίζεται ο Θανάσης Παπαζογλου. Οι αρκάδες προχώρησαν τη Δευτέρα στην ανακοίνωση της απόκτησης του Έλληνα επιθετικού με τη μορφή δανεισμού για τους επόμενους έξι μήνες.
Στον Αστέρας Τρίπολης μέχρι το καλοκαίρι θα αγωνίζεται ο Θανάσης Παπαζογλου. Οι αρκάδες προχώρησαν τη Δευτέρα στην ανακοίνωση της απόκτησης του Έλληνα επιθετικού με τη μορφή δανεισμού για τους επόμενους έξι μήνες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα:
«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε κατ’ αρχήν συμφωνία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Θανάση Παπάζογλου με τη μορφή δανεισμού για τους επόμενους έξι μήνες».
Οι δύο ομάδες φαίνεται ότι έφτασαν στην εν λόγω συμφωνία εξαιτίας και της παρουσίας του Παύλου Δερμιτζάκη στην ομάδα της Τρίπολης.
Έτσι, ο νεαρός φορ θα έχει την δυνατότητα να πάρει παιχνίδι στα πόδια του και το καλοκαίρι να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη καλύτερος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ελεύθερος με αυστηρούς όρους ο Τίμοθι Μπάσφιλντ εν αναμονή της δίκης για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων
- Συρεγγέλα: Αγωγή για προσβολή προσωπικότητας εναντίον της Κωνσταντοπούλου
- Λουτσέσκου: «Είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μας» – Τα δεδομένα για τον Κωνσταντέλια
- «Σφυροκοπούν» την Κρήτη οι θυελλώδεις άνεμοι: Μεγάλες καταστροφές σε καλλιέργειες και θερμοκήπια
- ΓΣΕΕ: Οδηγίες για την ασφάλεια των εργαζομένων σε συνθήκες έντονων καιρικών φαινομένων
- Ο πλανήτης βρίσκεται σε «υδατική χρεοκοπία», προειδοποιεί ο ΟΗΕ


