Επιστρέφει ο Τσάτουμας στους στίβους
Μετά τον ένα χρόνο που έμεινε μακριά από τους αγώνες στον κλειστό στίβο, ο Λούης Τσάτουμας προανήγγειλε την επιστροφή του στη δράση, στη χειμερινή περίοδο των αγώνων με πρεμιέρα στις 29 Ιανουαρίου.
Μετά τον ένα χρόνο που έμεινε μακριά από τους αγώνες στον κλειστό στίβο, ο Λούης Τσάτουμας προανήγγειλε την επιστροφή του στη δράση, στη χειμερινή περίοδο των αγώνων.
Ο κορυφαίος έλληνας άλτης του μήκους, ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του blog στο www.stivoZ.gr, πως θα κάνει την αγωνιστική του πρεμιέρα για τη χειμερινή περίοδο, στην ημερίδα που θα γίνει στο κλειστό στάδιο της Παιανίας, στις 29 του μήνα.
«Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά, με υγεία πρώτα απ` όλα. Πραγματικά ανυπομονώ να αγωνιστώ πάλι σε κλειστό στίβο.
Τελευταία φορά που είχε συμβεί αυτό ήταν το χειμώνα του 2009… Πέρυσι, αν και ήθελα να αγωνιστώ, ο τραυματισμός μου δεν μου επέτρεψε να πάρω μέρος.
Φέτος ο πρώτος μου αγώνας θα είναι στην ημερίδα που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ στο κλειστό στάδιο της Παιανίας στις 29 Ιανουαρίου. Θα σας δω εκεί!» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ευρώπη: Ο Τσίπρας έβαλε το δίλημμα: Με τον Μερτς ή με τον Σάντσεθ
- Σάκκαρη – Τάγκερ 2-0: Άνετη πρόκριση για τη Μαρία στους «32» του Indian Wells
- Θα παντρευτούν τελικά οι Lady Gaga και Michael Polansky;
- Η Εθνική Γυναικών νίκησε εύκολα με 2-0 τα Νησιά Φερόε και έκανε το 2/2
- Γιαντράν – Παναθηναϊκός 4-5 πεν. (22-22 κ.δ): Στους «8» του Euro Cup το «τριφύλλι»!
- Νετανιάχου: Έχουμε μεθοδικό σχέδιο, με πολυάριθμες εκπλήξεις, για να επιτρέψουμε την αλλαγή στο Ιράν


