«Αντιμετωπίζουμε την κρίση, διασφαλίζουμε το μέλλον του Ολυμπιακού»
Προσπάθεια... διάσωσης του Ερασιτέχνη οργανώνουν στον Ολυμπιακό, με τα πρώτα χαμόγελα στο Λιμάνι να έρχονται. Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει κινητικότητα για την ανεύρεσης εσόδων στον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα άτομα από την «ερυθρόλευκη» οικογένεια να βάλουν ήδη τα πρώτα λεφτά στα ταμεία της ομάδας. Την Τετάρτη θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στο Καραϊσκάκη με θέμα «Αντιμετωπίζουμε την κρίση, διασφαλίζουμε το μέλλον του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π.».
Προσπάθεια… διάσωσης του Ερασιτέχνη οργανώνουν στον Ολυμπιακό, με τα πρώτα χαμόγελα στο Λιμάνι να έρχονται. Τις τελευταίες ημέρες έχει υπάρξει κινητικότητα σχετικά με την αδυναμία εύρεσης εσόδων στον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα άτομα από την «ερυθρόλευκη» οικογένεια να βάλουν ήδη τα πρώτα λεφτά στα ταμεία της ομάδας.
Ο αντιπρόεδρος στο τμήμα πόλο του συλλόγου, Νίκος Καραχάλιος, θα είναι το άτομο που θα αναλάβει την διαχείριση των χρημάτων που θα μπαίνουν σταδιακά στα ταμεία.
Με στόχο μάλιστα την προσέλκυση αρκετών επιχειρηματιών στον Ολυμπιακό, η διοίκηση του Ερασιτέχνη μετά την Γενική Συνέλευση της Τετάρτης θα πραγματοποιήσει Συνέντευξη Τύπου στο «Γ. Καραϊσκάκης», με θέμα «Αντιμετωπίζουμε την κρίση, διασφαλίζουμε το μέλλον του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π».
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Συνέντευξη Τύπου με θέμα ‘Αντιμετωπίζουμε την κρίση, διασφαλίζουμε το μέλλον του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π.’ θα παραχωρήσει την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου και ώρα 14:30 το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του Σταδίου Γ.Καραϊσκάκης».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ακινητοποιήθηκε το τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Λάρισα – Θεσσαλονίκη μετά από σύγκρουση με ζώο
- Το γραφένιο θα γκρεμίσει το λίθιο από τον «θρόνο» της αποθήκευσης ενέργειας;
- Η Κίνα απλώνει οικονομικά δίχτυα στην Κεντρική Ασία – Τα εμπορικά στοιχεία
- Χανιά: Τρίγωνα κάλαντα και… μπαλωθιές – Άναμμα Χριστουγεννιάτικου δέντρου με κρότο
- Ο Κουέντιν Ταραντίνο πλήγωσε τον Μάθιου Λίλαρντ με τις δηλώσεις του, αλλά «ποιος νοιάζεται;»
- Συνελήφθη διεθνής ποδοσφαιριστής στην Αγγλία ως ύποπτος για επίθεση

