Ο Βέρνερ αναλαμβάνει νέος πρόεδρος στη Λίβερπουλ
Την 1η Δεκεμβρίου ο πρόεδρος της εταιρείας «New England Sports Ventures» Τομ Βέρνερ θα πάρει την θέση του απερχόμενου προέδρου της Λίβερπουλ Μάρτιν Μπρούτον, όπως ανακοίνωσαν την Πέμπτη οι καινούργιοι ιδιοκτήτες της ομάδας.
Την 1η Δεκεμβρίου ο πρόεδρος της εταιρείας «New England Sports Ventures» Τομ Βέρνερ θα πάρει την θέση του απερχόμενου προέδρου της Λίβερπουλ Μάρτιν Μπρούτον, όπως ανακοίνωσαν την Πέμπτη οι καινούργιοι ιδιοκτήτες της ομάδας.
Η «NESV» πήρε υπό τον έλεγχό της την Λίβερπουλ τον προηγούμενο μήνα και αφού προηγήθηκε δικαστική διαμάχη με τους προηγούμενους ιδιοκτήτες της ομάδας, τους Αμερικανούς επιχειρηματίες Τομ Χικς και Τζορτζ Ζιλετ, οι οποίοι είχαν συγκεντρώσει τα πυρά των οπαδών της Λίβερπουλ για τις κινήσεις τους.
Η φετινή σεζόν άρχισε με το χειρότερο δυνατό τρόπο για την Λίβερπουλ, αφού η ομάδα έκανε το χειρότερο ξεκίνημα των τελευταίων 50 χρόνων. Αλλά με την έλευση των καινούργιων ιδιοκτητών η ομάδα παίζει πολύ καλύτερα και είναι μόνο 9 βαθμούς από την κορυφή.
Ο απερχόμενος πρόεδρος Μάρτιν Μπρούτον δήλωσε: «Με τους καινούργιους ιδιοκτήτες, όλοι όσοι εμπλέκονται με την ομάδα μπορούν να κοιτάνε το μέλλον με αισιοδοξία, καθώς η ομάδα αναμένεται να αποκτήσει οικονομική σταθερότητα».
Ο Βέρνερ δήλωσε από την πλευρά του: «Σκοπεύουμε να δουλέψουμε αδιάκοπα για τους οπαδούς μας και για να δημιουργήσουμε τις καλύτερες προϋποθέσεις, ώστε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα κερδίζει και θα γεμίσει με κύπελλα την τροπαιοθήκη μας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Μοτοσικλετιστής παρέσυρε αστυνομικό στην Αττική Οδό προσπαθώντας να διαφύγει – Βίντεο ντοκουμέντο
- Συνεχίζει τον εμπαιγμό των αγροτών το Μαξίμου – «Διάλογος αλλά στο πλαίσιο της λογικής και των δυνατοτήτων του προϋπολογισμού»
- Κρήτη: «Θέλουμε απαντήσεις – Ο γιος μας πέθανε από κωλυσιεργία» – Συγκλονίζουν οι γονείς του 37χρονου ορειβάτη
- TCL Winter Wonderland: Όταν η μαγεία των Χριστουγέννων συνάντησε το Ολυμπιακό Πνεύμα στο Μιλάνο
- Ουκρανία: Οι συμφωνίες του Μινσκ στοιχειώνουν το Κίεβο – Τι θα απαντήσει στο σχέδιο «αλά Κορέα» του Τραμπ
- Φολέγανδρος: Καταδικάστηκε εκ νέου για ανθρωποκτονία ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς



