Νέα αναβολή στις εκλογές του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού
Σε νέα αναβολή οδηγείται, με τα έως τώρα δεδομένα, η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, σύμφωνα με τη δήλωση του προεδρεύοντα στον πειραϊκό Σύνδεσμο, Γιώργου Γλου.
Σε νέα αναβολή οδηγείται, με τα έως τώρα δεδομένα, η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, σύμφωνα με τη δήλωση του προεδρεύοντα στον πειραϊκό Σύνδεσμο, Γιώργου Γλου.
Μετά την άτυπη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στα γραφεία του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., ο κ. Γλου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Συναντήθηκα σήμερα (σ.σ. Τρίτη) με τον επίτιμο πρόεδρο του Συνδέσμου, Λεωνίδα Θεοδωρακάκη και τον γενικό γραμματέα, Γιάννη Λάμπρου, προκειμένου να εκτιμήσουμε το αποτέλεσμα των προσπαθειών για να δοθεί μία σίγουρη και βιώσιμη λύση στο διοικητικό πρόβλημα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. ενόψει της Γενικής Συνέλευσης της προσεχούς Παρασκευής.
Στη συνάντηση παρέστησαν και τα στελέχη της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ.κ. Λούβαρης, Κομινάκης και Καραχάλιος αφού το ενδιαφέρον της Π.Α.Ε. για τα προβλήματα του Συνδέσμου μας και την επίλυσή τους είναι δεδομένο.
Oι μέχρι τώρα προσπάθειες για τη συγκρότηση ενός διοικητικού σχήματος όπως το θέλουμε όλοι βρίσκονται σε καλό δρόμο αλλά απαιτείται λίγος ακόμη χρόνος για να ολοκληρωθούν.
Καλώ ως εκ τούτου τα μέλη του Δ.Σ. να παραμείνουν για ένα μικρό χρονικό διάστημα στη θέση τους γιατί αυτό απαιτούν και η αξιοπρέπεια και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
Αύριο (σ.σ. Τετάρτη) θα ζητήσω από τα μέλη του Δ.Σ. να εγκρίνουν μία ολιγοήμερη αναβολή της Γενικής Συνέλευσης».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισραήλ: Οι φυλακές «ξεκινούν τις προετοιμασίες για την επιβολή της θανατικής ποινής» σε Παλαιστινίους
- Γιατί η Ντρου Μπάριμορ και ο Ορλάντο Μπλουμ φωνάζουν «΄Ωπα» και σπάνε πιάτα μεσοπέλαγα;
- Οι επικές αντιδράσεις του οπαδού της Γιουνάιτεντ που περιμένει να κουρευτεί, στο 1-1 με την Γουέστ Χαμ (vids)
- Τηλεφώνημα για βόμβα σε κεντρικό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας
- Καναδάς: Ερωτήματα για το μακελειό στο σχολείο του Ταμπλ Ριτζ – Οι πρώτες πληροφορίες για τον δράστη
- Αιφνίδιος θάνατος 3χρονου αγοριού στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας
