Καμπάνες για Ρομέου και Νταμπίζα με… τρεις μήνες καθυστέρηση
Σχεδόν τρεις μήνες μετά το επεισοδιακό φιλικό της Λάρισας με την Μπρέσια στην Ιταλία, η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να τιμωρήσει με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών τον Ρομέου και με μία αγωνιστική τον Νίκο Νταμπίζα, οι οποίοι είχαν αποβληθεί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Οι ποινές επιβλήθηκαν με βάση το φύλλο αγώνα που απέστειλε στην ελληνική ομοσπονδία η αντίστοιχη ιταλική.
Σχεδόν τρεις μήνες μετά το επεισοδιακό φιλικό της Λάρισας με την Μπρέσια στην Ιταλία, η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να τιμωρήσει με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών τον Ρομέου και με μία αγωνιστική τον Νίκο Νταμπίζα, οι οποίοι είχαν αποβληθεί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Οι ποινές επιβλήθηκαν με βάση το φύλλο αγώνα που απέστειλε στην ελληνική ομοσπονδία η αντίστοιχη ιταλική.
Σημειώνεται ότι για την έκτιση των ποινών υπολογίζεται το σημερινό (Τρίτη) παιχνίδι κυπέλλου με τον Εθνικό, κάτι που σημαίνει πως ο Νταμπίζας δεν θα παίξει σήμερα στο Ελληνικό, αλλά θα τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Παπακώστα για τον επερχόμενο αγώνα πρωταθλήματος με την Ξάνθη.
Ο παλαίμαχος άσος της ομάδας του Μάντσεστερ, θεωρεί πως η διοίκηση του συλλόγου πρέπει να κρατήσει τον Άγγλο τεχνικό στον πάγκο της Γιουνάιτεντ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης που ήταν καθοριστικός στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού εξήγησε πως είναι πάντα έτοιμος προκειμένου να προσφέρει στους Πειραιώτες.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας