Συνεδριάζει εκτάκτως το ΔΣ της ΓΗΠΕΛ για τον Βοτανικό
Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για το απόγευμα της Δευτέρας συγκάλεσε το ΔΣ της ΓΗΠΕΛ, προκειμένου να συζητηθούν ζητήματα που αφορούν την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό.
Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για το απόγευμα της Δευτέρας συγκάλεσε το ΔΣ της ΓΗΠΕΛ, προκειμένου να συζητηθούν ζητήματα που αφορούν την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό.
Στην πρόσφατη συνάντηση κορυφής, Πατέρα, Βγενόπουλου και Βαρδινογιάννη άλλωστε είχε τεθεί το θέμα προς συζήτηση καθώς στην ΠΑΕ θα πρέπει να λάβουν το συντομότερο αποφάσεις για το τι μέλλει γενέσθαι.
Αν δηλαδή θα εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για κατασκευή γηπέδου στον Βοτανικό αν θα προχωρήσουν σε αναζήτησης νέας περιοχής για την κατασκευή γηπέδου ή αν θα στραφούν στη λύση ΟΑΚΑ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μέση Ανατολή: Η Γαλλία στέλνει στρατιωτική και ανθρωπιστική βοήθεια στον Λίβανο
- Ερντογάν σε Ιράν: «Προειδοποιούμε ότι δεν πρέπει να επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό»
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ απέπεμψε την Κρίστι Νόεμ από το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας
- Μεγκ Ράιαν και Μπίλι Κρίσταλ ξανά μαζί: Θα τιμήσουν τον Ρομπ Ράινερ στη σκηνή των Όσκαρ
- Αργολίδα: Σοβαρός τραυματισμός τουρίστα μετά από πτώση σε δύσβατο σημείο – Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης
- Πόσα χρήματα κερδίζει ένας διαιτητής του… Λανουά: Οι διπλοί ορισμοί, το κόλπο με VAR-AVAR και οι αμοιβές




