Νίκη στο φινάλε για τον ΠΑΟΚ επί του Διομήδη Άργους με 26-25
Με γκολ του Μισυρλή στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 26-25 του Διομήδη Άργους στη Μίκρα, στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 4ης ημέρας της Α1 χάντμπολ των ανδρών.
Με γκολ του Μισυρλή στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 26-25 του Διομήδη Άργους στη Μίκρα, στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 4ης ημέρας της Α1 χάντμπολ των ανδρών.
Ο αγώνας ήταν επεισοδιακός και σημαδεύτηκε από τέσσερις αποβολές και ένταση μεταξύ παικτών της φιλοξενούμενης ομάδας και οπαδών των γηπεδούχων (αν και το ματς διεξαγόταν κεκλεισμένων των θυρών…).
Ο «Δικέφαλος του Βορρά», που το Σάββατο θα παίξει στην Αυστρία με την Μπρέγκεντς στον αγώνα ρεβάνς του Κυπέλλου Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας (για αυτό το ματς διεξήχθη την Τετάρτη) κατάφερε να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά από δύο διαδοχικές ήττες -από τον ΑΣΕ Δούκα στο πρωτάθλημα και στο πρώτο ματς με την Μπρέγκεντς-, ενώ ο Διομήδης γνώρισε την πρώτη του ήττα και πιθανότατα το Σάββατο θα «πέσει» από την κορυφή της βαθμολογίας.
Συνοπτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:
ΠΑΟΚ-Διομήδης Άργους 26-25
Φίλιππος Βέροιας-ΑΕΚ 9/10
ΧΑΝΘ-ΑΣΕ Δούκα 9/10
Πανελλήνιος-Ιωνικός Ν.Φ. 9/10
Κύδων Χανίων-Αερωπός Έδεσσας 9/10
Ζαφειράκης Νάουσας-Βριλήσσια 9/10
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 3 αγώνες)
ΑΣΕ Δούκα 6
Φίλιππος Βέροιας 6
ΠΑΟΚ 6 -4αγ.
Διομήδης Αργους 6 -4αγ.
ΑΕΚ 4
Αερωπός Εδεσσας 4
Κύδων Χανίων 2
Ζαφειράκης Νάουσας 2
Βριλήσσια 2
Ιωνικός Ν.Φ. 0
Πανελλήνιος 0
ΧΑΝΘ 0
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Βόρεια Κορέα: Προχωρά σε δύο δοκιμές πυραύλων κρουζ μακρού βεληνεκούς
- Ουκρανία: Γιατί ο Μακρόν θέλει να δει τον Πούτιν – Σε ποιους στέλνει μήνυμα
- Περού: Τουλάχιστον 25 τραυματίες και ζημιές από σεισμό 6 Ρίχτερ
- Η Κίνα ανακοινώνει «μεγάλα» στρατιωτικά γυμνάσια γύρω από την Ταϊβάν
- Μεγάλη Βρετανία: Ο Κιρ Στάρμερ καλεί τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να «πληρώσει άμεσα» ή να πάει στο δικαστήριο
- Μεξικό: Δεκατρείς νεκροί και 98 τραυματίες από τον εκτροχιασμό τρένου


