Με πολλές απουσίες η προπόνηση του Εργοτέλη
Στο παρελθόν άφησαν οι άνθρωποι του Εργοτέλη την ήττα από τον Παναθηναϊκό και στρέφουν την προσοχή τους στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Οι «κιτρινόμαυροι» επέστρεψαν το πρωί της Τρίτης στις προπονήσεις με τον Νίκο Καραγεωργίου να έχει γεμάτο το απουσιολόγιο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν προληπτικά οι Τζούνιορ, Χρυσοφάκης και Γιαλούσης, ενώ θεραπεία έκανε ο Αλεξόπουλος.
Στο παρελθόν άφησαν οι άνθρωποι του Εργοτέλη την ήττα από τον Παναθηναϊκό και στρέφουν την προσοχή τους στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Οι «κιτρινόμαυροι» επέστρεψαν το πρωί της Τρίτης στις προπονήσεις με τον Νίκο Καραγεωργίου να έχει γεμάτο το απουσιολόγιο.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν προληπτικά οι Τζούνιορ, Χρυσοφάκης και Γιαλούσης, ενώ θεραπεία έκανε ο Αλεξόπουλος.
Παράλληλα, απουσίαζαν οι Βερπακόφσκις και Καρέλης, οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική Λετονίας και την Εθνική Νέων της Ελλάδας αντίστοιχα.
Στην προπόνηση το πρόγραμμα αφιερώθηκε σε ασκήσεις για την βελτίωση της κυκλοφορίας της μπάλας και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας έπαιξαν δίτερμα. Οι τερματοφύλακες προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Ξημεράκη.
Την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση από τον Καραγεωργίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Η Ευρώπη εκτεθειμένη και ευάλωτη – Η κρίση στο Ιράν αποδεικνύει τα ρήγματα στην ενεργειακή πολιτική
- «Ο Κήπος των Επίγειων Απολαύσεων»: Η παράσταση χορού του Σπύρου Κουβαρά στο ΔΘΠ
- Μέση Ανατολή: Οι 6 Αμερικανοί στρατιώτες που σκοτώθηκαν στο Κουβέιτ
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Μέση Ανατολή: Επιστρέφουν στο τραπέζι επιδοτήσεις και Fuel Pass
- Γιόγκα: Επτά στάσεις χωρίς να χρειαστεί να σηκωθείς από την καρέκλα σου


