Σε συμπληρωματική απολογία καλούνται οι έξι κατηγορούμενοι για τον «Επαναστατικό Αγώνα»
Συμπληρωματική απολογία καλούνται να δώσουν ενώπιον των ανακριτών οι έξι προσωρινά κρατούμενοι για συμμετοχή στην οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας».
Συμπληρωματική απολογία καλούνται να δώσουν ενώπιον των ανακριτών οι έξι προσωρινά κρατούμενοι για συμμετοχή στην οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας».
Οι εφέτες ειδικοί ανακριτές της υπόθεσης, κ.κ. Κ.Μπαλτάς και Δ.Μόκκας, απέστειλαν προς τους έξι κατηγορούμενους κλήσεις σε συμπληρωματικές απολογίες για την Τετάρτη και την Πέμπτη.
Οι κλήσεις αφορούν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, που απαγγέλθηκαν εναντίον των έξι, μετά τις απολογίες τους και σχετίζονται με όπλα που εντόπισε η Αστυνομία σε χώρους, τους οποίους φέρονται να χρησιμοποιούσαν μέλη του ΕΑ.
Μεταξύ των έξι είναι και η σύντροφος του θεωρούμενου ως βασικού κατηγορούμενου, που κρατείται στην φυλακή με το μόλις λίγων μηνών μωρό της.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- SOS και παγίδες για τα τα ενοίκια: Οι κωδικοί στο νέο Ε2 που μηδενίζουν τον φόρο
- Νέες ταινίες: Η κινηματογραφική ζωή μετά τα Όσκαρ
- Ιταλία: «Αυτά δεν θέλουν οι διαιτητές σχετικά με το VAR»
- Συνταγή: Πουρές πατάτας
- Ο πόλεμος στο Ιράν είναι ο τέλειος αντιπερισπασμός για τον Νετανιάχου – 5 προβλήματα που μπορεί να του λύσει
- The Expla-in Project: Τι συνδέει τον Τραμπ με τον Νετανιάχου;
- Επιθέσεις με drones και πυραύλους στο Κουβέιτ
- Γιατί η Ελλάδα δεν μειώνει τον ΕΦΚ στα καύσιμα – Τι κάνουν οι χώρες της ΕΕ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442