Θάνατος αναβάτη στο Moto 2, στο GP της Ιταλίας
Τραγικό χαρακτήρα πήρε η κούρσα των Moto2 στο Μιζάνο, ύστερα από τον χαμό του Ιάπωνα αναβάτη Σόβα Τομισάβα σε δυστύχημα κατά τη διάρκεια του αγώνα, το μεσημέρι της Κυριακής (5/9). Ο Ιάπωνας μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο της πόλης Ριτσιόνε, 30 χλμ μακριά από την πίστα, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή, στα 19 του χρόνια.
Τραγικό χαρακτήρα πήρε η κούρσα των Moto2 στο Μιζάνο, ύστερα από τον χαμό του Ιάπωνα αναβάτη Σόβα Τομισάβα σε δυστύχημα κατά τη διάρκεια του αγώνα, το μεσημέρι της Κυριακής (5/9).
Ο Τομισάβα έπεσε από την μοτοσικλέτα του μπαίνοντας με μεγάλη ταχύτητα σε μια στροφή και στη συνέχεια χτυπήθηκε με δύναμη από τις μοτοσικλέτες των Αλεξ ντε Αντζελις και Σκοτ Ρέντινγκ που ακολουθούσαν.
Ο Ιάπωνας μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο της πόλης Ριτσιόνε, 30 χλμ μακριά από την πίστα, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή, στα 19 του χρόνια.
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο Ρέντινγκ, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν έχει υποστεί κάποιον σοβαρό τραυματισμό, ενώ ο Ντε Αντζελις βγήκε χωρίς γρατζουνιά από το συμβάν.
Παρά το ατύχημα που προκάλεσε τον θάνατο του Τομισάβα, οι αγωνοδίκες αποφάσισαν να μην διακόψουν την κούρσα, γεγονός που προκάλεσε την οργή των σχολιαστών της Ιταλικής τηλεόρασης. Νικητής αναδείχτηκε ο Ισπανός Τόνι Ελίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Κως: Κρατούμενοι συνεπλάκησαν σε πλοίο κατά τη μεταγωγή τους στις φυλακές του νησιού
- Ο πρώην σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς για τη σύλληψή της: Όλοι κάνουν λάθη – αξίζει την ιδιωτικότητα που χρειάζεται
- Live η «μάχη» του Πετρούνια στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Μπακού
- Οριακή ανάκαμψη για την Μπαρτσελόνα: Αυξάνει κατά 81 εκατ. ευρώ το μισθολογικό της όριο
- Το Ιράν ζητά συγγνώμη από τις γείτονες χώρες – «Δεν θα αποτελούν πλέον στόχο»
- Ανδρουλάκης: Η ειρήνευση μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από τη διπλωματία και τον σεβασμό του διεθνούς δικαίου
