Στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο η εθνική γυναικών
Η εθνική μας ομάδα πόλο των γυναικών «έπνιξε» την αντίστοιχη της της Κροατίας με το εντυπωσιακό 29-4 και πήρε την πρώτη θέση του Α' ομίλου μαζί με την απευθείας πρόκριση στα ημτιελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Ζάγκρεμπ, χάρη στο δώρο που έλαβε από την Ιταλία, η οποία απέσπασε ισοπαλία 12-12 από τη Ρωσία.
Η εθνική μας ομάδα πόλο των γυναικών «έπνιξε» την αντίστοιχη της της Κροατίας με το εντυπωσιακό 29-4 και πήρε την πρώτη θέση του Α’ ομίλου μαζί με την απευθείας πρόκριση στα ημτιελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Ζάγκρεμπ, χάρη στο δώρο που έλαβε από την Ιταλία, η οποία απέσπασε ισοπαλία 12-12 από τη Ρωσία.
Σε ένα απίθανο παιχνίδι, οι πρωταθλήτριες Ευρώπης βρέθηκαν να χάνουν 5-1 στο τέλος της πρώτης περιόδου, αντεπιτέθηκαν και πέρασαν με 12-7 πέντε λεπτά πριν τη λήξη, αλλά μετά χαλάρωσαν και επέτρεψαν στη «σετερόσα» να γυρίσει το ματς και να ισοφαρίσει.
Πλέον, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα ξεκουραστεί ως την Τετάρτη και τότε θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τη νικήτρια του αγώνα της Δευτέρας, μεταξύ Ισπανίας και Ιταλίας, έχοντας μία μεγάλη ευκαιρία να προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης.
Τα οκτάλεπτα: 2-7, 0-7, 1-7, 1-8.
Κροατία (Μίλοραντ Ντάμιανιτς): Στάνιτσιτς 2, Ρέιτς-Κράνιατς 1, Καλάουζ 1.
Ελλάδα (Γιώργος Μορφέσης): Λιόση 6, Γερόλυμου 6, Αντωνάκου 5, Αβραμίδου 4, Ασημάκη 3, Ρουμπέση 3, Τσουκαλά 2.
Διαιτητές: Μπερφέτς (Ολλανδία) – Στάικοβιτς (ΠΓΔΜ).
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μεγάλη Βρετανία: Συμφώνησε με Αγκόλα και Ναμίμπια για επιστροφές «παράτυπων μεταναστών»
- Οι ΗΠΑ ανησυχούν για το βεληνεκές κινεζικών βαλλιστικών πυραύλων εναντίον πλοίων – Φτάνουν στην Δυτική Ακτή
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση
- «Ένταση» ανάμεσα σε Νετανιάχου και την ομάδα του Τραμπ πριν τη συνάντηση της Δευτέρας
- Σκανδιναβία: Η καταιγίδα Γιοχάνες άφησε πίσω της δύο νεκρούς και χιλιάδες σπίτια χωρίς ρεύμα
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι λέει πως μετά την συνάντηση με τον Τραμπ θα έχει συνομιλίες με ευρωπαίους ηγέτες


