Κύπριοι και Έλληνες παίκτες καταδικάζουν τις απειλές κατά Πατσατζόγλου
Ανοιχτά υπέρ του συναδέλφου τους, Χρήστου Πατσατζόγλου, πήραν θέση οι ποδοσφαιριστές της Κύπρου και της Ελλάδας. Ο διεθνής μέσος της Ομόνοιας δέχεται τον τελευταίο καιρό απειλητικά τηλεφωνήματα από ανθρώπους, οι οποίοι τον καλούν να φύγει τώρα από την ομάδα, αλλά και από το νησί, ενώ βρήκε εκφοβιστικό μήνυμα με σπρέι και στο σπίτι του, όπου είχε παραβιαστεί η εξώπορτα χωρίς να γίνει διάρρηξη.
Ανοιχτά υπέρ του συναδέλφου τους, Χρήστου Πατσατζόγλου, πήραν θέση οι ποδοσφαιριστές της Κύπρου και της Ελλάδας. Ο διεθνής μέσος της Ομόνοιας δέχεται τον τελευταίο καιρό απειλητικά τηλεφωνήματα από ανθρώπους, οι οποίοι τον καλούν να φύγει τώρα από την ομάδα, αλλά και από το νησί, ενώ βρήκε εκφοβιστικό μήνυμα με σπρέι και στο σπίτι του, όπου είχε παραβιαστεί η εξώπορτα χωρίς να γίνει διάρρηξη.
Σε κοινή ανακοίνωση, ο ΠΣΑΠ και ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών αναφέρουν τα εξής: «Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών καταδικάζουν κάθε μορφή βίας (λεκτική, ψυχολογική και με πράξεις) που ασκείται προς τον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας Λευκωσίας Χρήστο Πατσατσόγλου.
Ο συνάδελφος βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στο επίκεντρο θλιβερών και ανησυχητικών γεγονότων που διαδραματίζονται σε βάρος του, απειλούν την υπόσταση του και προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του.
Είμαστε στο πλευρό του Χρήστου Πατσατσόγλου, καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας και ελπίζουμε ότι όλα όσα συμβαίνουν εναντίον του δεν έχουν σχέση με διαφορές από το χώρο του ποδοσφαίρου.
Ζητούμε από τις αρμόδιες αρχές να διερευνήσουν σε βάθος αυτή την υπόθεση, να αναζητήσουν και να εντοπίσουν τους υπευθύνους και να προβούν στην παραδειγματική τιμωρία τους».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ασταμάτητη Νότιγχαμ, πέταξε έξω την Πόρτο και τώρα Άστον Βίλα! (1-0)
- ΑΕΚ – Βαγιεκάνο 3-1: Άγγιξε το «θαύμα», αλλά αποκλείστηκε η «Ένωση»
- Conference League: Επική πρόκριση της Στρασμπούρ (4-0), πέρασε εύκολα η Κρίσταλ Πάλας παρά την ήττα (2-1)
- Europa League: Σαρωτική πρόκριση (4-0) η Άστον Βίλα, ματσάρα και ανατροπή (4-2) η Μπράγκα
- Ολυμπιακός: Οι πιθανοί αντίπαλοί του στα πλέι οφ της Euroleague
- Λιονέλ Μέσι: Από «βασιλιάς των γηπέδων», επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης ομάδων και στρατηγικός επενδυτής
- Η ΑΕΚ έκανε το 3-0 με τον Ζίνι, αλλά η Ράγιο μείωσε σε 3-1! (vids)
- Η βαθμολογία στη Euroleague μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442