Η Τσέλσι απέκτησε τον Ραμίρες από την Μπενφίκα
Η διοίκηση της Μπενφίκα, ανακοίνωσε ότι επήλθε συμφωνία με την Τσέλσι, για την παραχώρηση του Σάντος Ραμίρες, έναντι του ποσού των 22 εκατομμυρίων ευρώ. Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση του πορτογαλικού συλλόγου, η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί μόλις ο διεθνής Βραζιλιάνος μέσος, υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Φιλική ήττα για την Τσέλσι από το Αμβούργο.
Η διοίκηση της Μπενφίκα, ανακοίνωσε ότι επήλθε συμφωνία με την Τσέλσι, για την παραχώρηση του Σάντος Ραμίρες, έναντι του ποσού των 22 εκατομμυρίων ευρώ. Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση του πορτογαλικού συλλόγου, η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί μόλις ο διεθνής Βραζιλιάνος μέσος, υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο 23χρονος άσος που αγωνίσθηκε με την «Σελεσάο» στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής, πήγε στην Μπενφίκα στις αρχές της προηγούμενης περιόδου, προερχόμενος από την Κρουζέιρο και η απόκτηση του κόστισε στους «αετούς της Λισαβόνας» περίπου 7,5 εκατομμύρια ευρώ.
Φιλική ήττα για την Τσέλσι
Στο μεταξύ, η Τσέλσι ηττήθηκε την Τετάρτη σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας από το Αμβούργο με 2-1. Οι «μπλε» προηγήθηκαν στο 24ο λεπτό με τον Λάμπαρντ, αλλά οι Γερμανοί ισοφάρισαν αρχικά με τον Πέτριτς στο 72’ και επιβλήθηκαν τρία λεπτά πριν από το τέλος με γκολ του Μιν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ,www.sport.gr
- «Οδηγός» για τον ΕΝΦΙΑ: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε
- Αεροσκάφος της Air Canada συγκρούστηκε με όχημα στο αεροδρόμιο Λα Γκουάρντια – Αναφορές για τραυματίες
- Ιράν: Εκρήξεις συγκλονίζουν την Τεχεράνη – Ισοπεδώθηκαν κατοικίες στην πόλη Ουρουμιγιέ
- Πυρκαγιά σε ρωσικό λιμάνι μετά από επιδρομή drones
- Έρευνα: Τι σχέση έχoυν οι ασκήσεις cardio με τη μνήμη;
- Αλλάζει ο καιρός: Βροχές και καταιγίδες τη Δευτέρα




