Επιτυχημένο τεστ για τον Ολυμπιακό Βόλου, 2-0 την Αλ Σαντ
Νέα καλή εμφάνιση σε φιλικό παιχνίδι πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος επικράτησε 2-0 της Aλ Σαντ από το Κατάρ στο Comunale Castelbello της Βόρειας Ιταλίας. Το επόμενο φιλικό για τους Βολιώτες είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη με τη Βερόνα (21:30).
Νέα καλή εμφάνιση σε φιλικό παιχνίδι πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος επικράτησε 2-0 της Aλ Σαντ από το Κατάρ στο Comunale Castelbello της Βόρειας Ιταλίας.
Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη άνοιξε το σκορ στο 45′ με σουτ του Πλιάγκα. Τρία λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Μητρόπουλος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Το επόμενο φιλικό για τους Βολιώτες είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη με τη Βερόνα (21:30).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιακούποβιτς (80′ Μαρούλης), Σέλεζι (63′ Ψυχογιός), Κάστρο (46′ Ζαραδούκας), Μαρτίν (46′ Καπάνταης), Τομάς (68′ Σανκαρέ), Γκότοβος (76′ Τσεκούρας), Καπετάνος (76′ Μόνχε), Πλιάγκας (46′ Μητρόπουλος), Ρίκκα (63′ Ουμπίντες), Ρόκας (67′ Σολάκης), Σκάρος (63′ Αλβάρεζ).
AΛ ΣΑΝΤ: Αλ Σεμπ, Κασόλα, Ταχίρ, Ναντέρ, Μεσάντ, Ταλάλ, Γουεσάμ, Μακντί, Χασάν, Καλφάν, Λεάντρο. Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι: Αμπντουλαράχ, Ραπάχ, Τσιαμούντ, Αλτζεμπρί, Αλ Μπερίκ, Γιουσούφ Αλί.
Μετά το φιλικό ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Σάκης Τσιώλης, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:
«Ήταν ένα ακόμη χρήσιμο φιλικό παιχνίδι στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας. Τα συμπεράσματα από τα φιλικά είναι καθοριστικά και δείχνουν το βαθμό ετοιμότητάς μας. Σήμερα η ομάδα λειτούργησε άψογα, αμυντικά και επιθετικά.
» Επιδιώκουμε την ταχύτητα στην τεχνική και στην τακτική και μετά από 35 ημέρες προετοιμασίας πιστεύω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν υπάρχουν κι άλλα περιθώρια βελτίωσης αλλά νιώθουμε όλοι αισιόδοξοι ότι στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος όλα θα λειτουργήσουν με άψογο τρόπο».
ΑΠΕ
- Ρωσία: Το Κρεμλίνο αναγγέλλει «τριμερή» συνάντηση με Ουκρανία και ΗΠΑ στα ΗΑΕ
- Τα μέλη του Ισλαμικού Κράτους θα δικαστούν στο Ιράκ ανεξαρτήτως εθνικότητας ή ρόλου
- Ολοκληρώθηκε η αποχώρηση των ΗΠΑ από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας – Άφησαν «φέσι» 260 εκατ. δολαρίων
- Σύνοδος κορυφής – ΕΕ: Οι αποφάσεις για τις σχέσεις με τις ΗΠΑ, τη Γροιλανδία και την Αρκτική
- Ο Τραμπ δηλώνει ότι «μεγάλη δύναμη» του στρατού των ΗΠΑ κινείται προς το Ιράν
- Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Ανάγκη να διατηρηθούν οι ευρωατλαντικές σχέσεις σε «λειτουργικό» επίπεδο
