Η Καβάλα ήταν ο τελευταίος σταθμός του Κρεγκ Μουρ
Η Καβάλα αποδείχθηκε ο τελευταίος σταθμός της ποδοσφαιρικής καριέρας
του Κρεγκ Μουρ. Ο 34άχρονος διεθνής Αυστραλός αμυντικός ανακοίνωσε την
απόφαση του να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο, μετά από 16 χρόνια
καριέρας, ενώ αναφορικά με τα μελλοντικά του σχέδια θα ασχοληθεί
επαγγελματικά με την προπονητική.
Η Καβάλα αποδείχθηκε ο τελευταίος σταθμός της ποδοσφαιρικής καριέρας του Κρεγκ Μουρ. Ο 34άχρονος διεθνής Αυστραλός αμυντικός ανακοίνωσε την απόφαση του να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο, μετά από 16 χρόνια καριέρας, ενώ αναφορικά με τα μελλοντικά του σχέδια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την προπονητική.
«Κρεμάω τα παπούτσια μου και πλέον θα ασχοληθώ με άλλα πράγματα στη ζωή μου. Θα δώσω εξετάσεις για δίπλωμα προπονητή τον Σεπτέμβριο και πιθανότατά θα ασχοληθώ επαγγελματικά με την προπονητική. Είχα προτάσεις από Κίνα, Κορέα, Χονγκ Κονγκ και Αυστραλία αλλά δεν είχα πλέον όρεξή να συνεχίσω να αγωνίζομαι», ήταν οι δηλώσεις του Μουρ στην εφημερίδα «Fairfax».
Ο 34άχρονος αμυντικός έχει 52 συμμετοχές με την εθνική του ομάδα (Μουντιάλ 2006 και 2010) και σε συλλογικό επίπεδο έχει αγωνιστεί σε Ρέιντζερς (Σκωτία), Κρύσταλ Πάλας (Αγγλία), Γκλάντμπαχ (Γερμανία), Νιούκαστλ (Αγγλία), Μπρισμπέιν Ρόαρ (Αυστραλία) και Καβάλα (Ελλάδα).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ο Νικολάς Μαδούρο ως «ταξιτζής» δηλώνει έτοιμος για να συζητήσει με τις ΗΠΑ για πετρέλαιο και ανάπτυξη
- Η ειρήνη στην Ουκρανία δεν θα είναι απαραίτητα δίκαιη λέει ο Φινλανδός πρόεδρος Αλεξάντερ Σταμπ
- Κροατία: H δημόσια ραδιοφωνία της χώρας HRT προσπαθεί να μπει στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες
- Γκάμπια: Τουλάχιστον 7 νεκροί, πολλοί αγνοούμενοι στο ναυάγιο πλεούμενου με μετανάστες
- Σε νοσοκομείο τη Μόσχας νοσηλεύτηκε ο Ραμζάν Καντίροφ – «Με δυσκολία τον επανέφεραν στη ζωή»
- Επίθεση και σαμποτάζ σε εργοστάσιο στη Σκωτία που φέρεται να κατασκευάζει ανταλλακτικά για F-35


