Αποχωρεί από την Ελλάδα η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Αldi
Μία ακόμα αρνητική εξέλιξη στον κλάδο του λιανεμπορίου. Μετά την αλυσίδα
Ατλάντικ που υπέβαλε αίτηση ένταξής της στο άρθρο 99 του πτωχευτικού
κώδικα, η γερμανική Αldi με 38 καταστήματα και πάνω από 700
εργαζόμενους- ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Ελλάδα.
Μία ακόμα αρνητική εξέλιξη στον κλάδο του λιανεμπορίου. Μετά την αλυσίδα Ατλάντικ που υπέβαλε αίτηση ένταξής της στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα, η γερμανική Αldi με 38 καταστήματα και πάνω από 700 εργαζόμενους- ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Ελλάδα.
Στην ανακοίνωσή της η εταιρεία τονίζει: «Ο όμιλος επιχειρήσεων ALDI Sued θα επικεντρωθεί στην περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου του στις υπόλοιπες εννέα χώρες (Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Σλοβενία, Ουγγαρία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, ΗΠΑ, Αυστραλία), όπου δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία, με συνολικά 4.200 καταστήματα».
Ο Όμιλος ξεκίνησε στα τέλη του 2008 με στόχο να επενδύσει 1,3 δισ. ευρώ.
Μόνο ο πρώτος κεντρικός χώρος αποθήκευσης και διανομής εμπορευμάτων της (Logistics Center) στη ΒΙΠΕ Σίνδου κόστισε 85 εκατ. ευρώ και απασχολούσε 400 εργαζόμενους.
Η Αldi είχε προγραμματίσει να ξοδέψει μέσα στο 2010, 2 δισ. ευρώ για τη δημιουργία άλλων 20 καταστημάτων στην Ελλάδα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας