Κάνει πίσω για τον Λέτο η Μπενφίκα
Ο Σεμπάστιαν Λέτο ήταν για τη Μπενφίκα η πρώτη επιλογή, ωστόσο όπως
γράφει η «Record», οι απαιτήσεις του Παναθηναϊκού κρίνονται υπερβολικές
και οι Πορτογάλοι κάνουν πίσω.
Ο Σεμπάστιαν Λέτο ήταν για τη Μπενφίκα η πρώτη επιλογή, ωστόσο όπως γράφει η «Record», οι απαιτήσεις του Παναθηναϊκού κρίνονται υπερβολικές και οι Πορτογάλοι κάνουν πίσω.
Συγκεκριμένα με δημοσίευμα η πορτογαλική εφημερίδα αποκαλύπτει ότι η Μπενφίκα δεν έχει καμία διάθεση να καταβάλλει ένα ποσό κοντά στα 10 εκατ. ευρώ για τον Αργεντινό του «τριφυλλιού», καθώς υπάρχει η εκτίμηση ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας αξιώνουν ένα ποσό που δεν αντικατοπτρίζεται στην πραγματική αξία.
Με αυτά τα δεδομένα στο τραπέζι οι «αετοί» μάλλον θα στραφούν σε πιο οικονομικές περιπτώσεις, όπως ο Γκαϊτάν και ο Ροντρίγκεζ.
Το δημοσίευμα της «Record»
«Η αναμενόμενη φυγή του Ντι Μαρία για την Ρεάλ Μαδρίτης, αναγκάζει την Μπενφίκα να δυναμώσει την αριστερή πλευρά της μεσαίας της γραμμής. Ο Γκαϊτάν μπορεί να αντεπεξέλθει σε αυτό το ρόλο, αλλά αισθάνεται πιο άνετα σε πιο ελεύθερους ρόλους.
Μια πιο κατάλληλη λύση για τη θέση αυτή είναι ο Σεμπάστιαν Λέτο του Παναθηναϊκού. Στο φιλικό του Καναδά οι άνθρωποι της Μπενφίκα εντυπωσιάστηκαν από την ποιότητά του και θέλησαν να τον αποκτήσουν. Όμως ο η ελληνική ομάδα απαιτεί 10 εκατομμύρια ευρώ και αυτό σταμάτησε τις φιλοδοξίες τους. Οι Αετοί στράφηκαν πια στον Ροντρίγκεζ, έναν πιο φθηνό παίκτη, για τον οποίο πρότειναν 5 εκατομμύρια ευρώ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- NBA: Νέα ήττα για τους Μπακς (124-112), σημαντικές νίκες για Μάβερικς (122-109) και Τίμπεργουλβς (109-106)
- Ζάκυνθος: Συγκλονίζει ο πατέρας του παιδιού που κατασπαράχθηκε από το πιτμπουλ – «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»
- Ενισχύσεις: Ποια ποσά ισχυρίζεται η κυβέρνηση ότι κατέβαλε στους αγρότες [πίνακες]
- Η επιστήμη έχει την απάντηση στο δίλημμα «τσάι ή καφές»
- Συνταξιοδότηση: Σε συνεχή άνοδο οι νέες αιτήσεις απονομής συντάξεων
- Ευλογιά προβάτων: Νοσηλεύεται με συμπτώματα εγκεφαλικού ο κτηνοτρόφος που αποχαιρέτησε με λυγμούς 450 πρόβατα



