Τριετές συμβόλαιο με τη Ρόμα υπέγραψε ο Αντριάνο
Σε γάμο κατέληξε το φλερτ ανάμεσα στη Ρόμα και τον Αντριάνο. Ο Βραζιλιάνος άσος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στον σύλλογο της πρωτεύουσας και στη συνέχεια υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, ενώ την Τετάρτη θα παρουσιαστεί και επίσημα από τη διοίκηση των Ρωμαίων.
Σε γάμο κατέληξε το φλερτ ανάμεσα στη Ρόμα και τον Αντριάνο. Ο Βραζιλιάνος άσος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στον σύλλογο της πρωτεύουσας και στη συνέχεια υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, ενώ την Τετάρτη θα παρουσιαστεί και επίσημα από τη διοίκηση των Ρωμαίων.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στη Ρόμα και θα παίζω με τη φανέλα των τζιαλορόσι. Ελπίζω όλα να πάνε καλά» δήλωσε ο πρώην παίκτης της Φλαμένγκο λίγο μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.
Και πρόσθεσε:
«Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μία εξαιρετική χρονιά. Είμαι χαρούμενος με το θερμό καλωσόρισμα των οπαδών, καθώς με αναζητούσαν σε όλη την πόλη. Δεν μου αρέσει να υπόσχομαι, αλλά ξέρω τι πρέπει να κάνω στο γήπεδο και λέω ότι θα πάμε καλά».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρόμα, το συμβόλαιο του Αντριάνο έχει διάρκεια μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2013, ενώ ο παίκτης θα κερδίζει 5 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν, ενώ παράλληλα θα έχει και κάποια μπόνους ανάλογα με την εμφάνισή του.
Ο 28χρονος θα παρουσιαστεί επίσημα στο Φλαμίνιο την Τετάρτη, ενώ το πρώτο του επίσημο παιχνίδι με τους Ρωμαίους αναμένεται να είναι το ιταλικό Super Cup τον Αύγουστο απέναντι στην πρώην ομάδα του, την Ίντερ.
www.sport.gr
- Ψάχνει αντίδραση και… διπλό στην Ποντγκόριτσα η Εθνική
- Το 18,8% των επιχειρήσεων στην Ελλάδα εξακολουθεί να μην διαθέτει καμία γυναίκα σε ηγετική θέση
- «Μαμά, πώς ήσουν τη δεκαετία του ’90;» – Η Ντρου Μπάριμορ θυμάται την πιο ατίθαση φάση της
- Μάβερικς – Θάντερ 87-100: «Πάτησε» με 30άρα το Ντάλας ο Γκίλτζιους-Αλεξάντερ (vids)
- Αλεξάνδρα Αϊδίνη: Έγινε μητέρα για πρώτη φορά, κανείς δεν γνώριζε την εγκυμοσύνη της
- Drone Strike Hits British RAF Base in Cyprus


