Η Αθηνά Ωνάση αγόρασε ένα από τα καλύτερα άλογα της Αυστραλίας, με σκοπό να αγωνιστεί φέτος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα και στη συνέχεια να προσπαθήσει να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της αυστραλιανής εφημερίδας «Weekly Times Now» η γνωστή κληρονόμος της περιουσίας του Ωνάση έδωσε αρκετά εκατομμύρια για να κάνει δικό της το άλογο Ashleigh Drossel Dan, το οποίο είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Πεκίνο, έχοντας ως ιππέα τον Λορί Λέβερ.
Το δημοσίευμα αναφέρει και στοιχεία από τη προσωπική ζωή της Ωνάση, όπως για παράδειγμα ότι έχει παντρευτεί τον Βραζιλιάνο Αλβάρο Νέτο και ζουν σε ένα σπίτι αξίας 8.6 εκατομμυρίων δολαρίων στο Σάο Πάολο.
Ο Ολυμπιακός αναχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής (7/12) για την Αστάνα, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Καϊράτ, για την 6η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
LIVE: Ολυμπιακός – ΑΕΚ. Παρακολουθήστε live στις 13:00 την αναμέτρηση Ολυμπιακός – ΑΕΚ για την 9η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Δημοσιογράφο του ESPN αναλύει τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να γίνει ένα trade από το οποίο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα μετακομίσει από τους Μπακς στους Λέικερς.