«Όχι» της Άρσεναλ στην Μπαρτσελόνα για τον Φάμπρεγκας
Άμεση ήταν η απάντηση της Άρσεναλ στην πρόταση που έκανε η Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Σεσκ Φάμπρεγκας. Η ομάδα του Λονδίνου είπε «όχι» στην επίσημη πρόταση των «μπλαουγκράνα», κόβοντας την όρεξη των Καταλανών για επιστροφή του Ισπανού μέσου στην ομάδα στην οποία ανδρώθηκε.
Άμεση ήταν η απάντηση της Άρσεναλ στην πρόταση που έκανε η Μπαρτσελόνα
για την απόκτηση του Σεσκ Φάμπρεγκας. Η ομάδα του Λονδίνου είπε «όχι»
στην επίσημη πρόταση των «μπλαουγκράνα», κόβοντας την όρεξη των
Καταλανών για επιστροφή του Ισπανού μέσου στην ομάδα στην οποία
ανδρώθηκε.
Η πρόταση της Μπαρτσελόνα
«Χθες (σ.σ.: Τρίτη) το απόγευμα παρουσιάσαμε μια γραπτή προσφορά στην Άρσεναλ» δήλωσε ο γενικός διευθυντής των πρωταθλητών Ισπανίας, Ζοάν Ολιβερ, στην ιστοσελίδα του καταλανικού συλλόγου για τον διεθνή μέσο, ο οποίος άρχισε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της «Μπάρτσα», ωστόσο αποκτήθηκε από τους «κανονιέρηδες» σε ηλικία 16 ετών.
Και η απάντηση της Αρσεναλ
«Χθες (σ.σ. Τρίτη) το απόγευμα δεχτήκαμε πρόταση από την Μπαρτσελόνα για τον Σεσκ Φάμπρεγας. Σε απάντηση, άμεσα και κατηγορηματικά τους ξεκαθαρίσαμε για ακόμη μια φορά ότι δεν έχουμε καμία πρόθεση να πουλήσουμε τον αρχηγό μας.
Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν θα κάνουμε καμία αντιπρόταση ούτε θα το συζητήσουμε. Η Μπαρτσελόνα δήλωσε δημόσια ότι θα σεβαστεί τη θέση μας και περιμένουμε να κρατήσουν τον λόγο τους», αναφέρει ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο επίσημο site της Αρσεναλ.
Το ύψος της πρότασης της Μπαρτσελόνα δεν έχει γίνει γνωστό, με κάποια μέσα να αναφέρουν ότι δεν ξεπερνά τα 40 εκατομμύρια ευρώ, ενώ κάποια άλλα αποκαλύπτουν ότι οι «μπλαουγκράνα» προτίθενται να πληρώσουν μέχρι και 45 εκατομμύρια.
Στο παρελθόν, πάντως, ο άσος των Κανονιέρηδων άφησε ανοιχτή την πόρτα στην ομάδα της Βαρκελώνης, στις ακαδημίες της οποίας ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ,www.sport.gr
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ απέσυρε 47.635 αρχεία — ανάμεσά τους και καταγγελίες για τον Τραμπ
- Εκτός δράσης για ακόμη 4-6 εβδομάδες ο Λάρκιν
- «Κανείς δεν θέλει να πολεμήσει για το Ισραήλ»: Βετεράνος των ΗΠΑ απομακρύνθηκε με τη βία από ακρόαση της Γερουσίας
- Άγιος Δημήτριος: Συνελήφθη 34χρονος με πιστόλι και 14 φυσίγγια
- Λέρος: «Με χτυπούσε κάθε μέρα, μου είχε τρυπήσει την παλάμη με κατσαβίδι» – Τι δήλωσε ο 18χρονος πατροκτόνος
- Συγκλονίζουν οι Έλληνες που επιστρέφουν από τη Μέση Ανατολή – «Φτιάξαμε μια βαλίτσα και φύγαμε»




