2

Μια εξαιρετική επίδοση σημείωσε ο Ισπανός Σέρτζιο Σάντσεθ ο οποίος με χρόνο 4.52.90 σημείωσε τον 3ο καλύτερο όλων των εποχών στα 2.000μ. κλειστού, σε αγώνα που έγινε στο Οβιέδο.

Επίσης είναι ο κορυφαίος χρόνος ευρωπαίου αθλητή στη συγκεκριμένη απόσταση, με την προηγούμενη καλύτερη να ανήκει στον Ιρλανδό Κοχλάν με 4.54.07 που το είχε σημειώσει στην Καλιφόρνια στις 20 Φεβρουαρίου του 1987.

Στόχος του Σάντσεθ ήταν να σημειώσει νέο ρεκόρ Ισπανίας, αλλά σίγουρα ο συγκεκριμένος χρόνος ήταν πάνω από τις προσδοκίες του:

«Σίγουρα δεν περίμενα το συγκεκριμένο χρόνο, αλλά είχα στόχο να τρέξω μεταξυ 4.54-4.57», υπογράμμιζε ο Ισπανός δρομέας ο οποίος έχει φέτος ως στόχο να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στα 3.000μ. στο Παγκόσμιο κλειστού της Ντόχα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr