Ο Βλάχος χαρακτήρισε «ματς κλειδί» για τον Αστέρα την αναμέτρηση με την Καβάλα
Για το επόμενο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Καβάλα στην Τρίπολη, μίλησε ο προπονητής του Αστέρα, Βαγγέλης Βλάχος. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στο πρώτο εντός έδρας ματς της ομάδας του για το 2010, με τοποθέτησή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Ελπίδες για την επάνοδο του Καρντόσο στην αγωνιστική δράση. Λαδάκη: «Ένα ματς όπως όλα τα άλλα...».
2
Για το επόμενο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Καβάλα στην Τρίπολη, μίλησε ο προπονητής του Αστέρα, Βαγγέλης Βλάχος. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στο πρώτο εντός έδρας ματς της ομάδας του για το 2010, με τοποθέτησή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.
«Θεωρώ το ματς με την Καβάλα παιχνίδι-κλειδί για την μετέπειτα πορεία του Αστέρα. Θα κάνουμε τα αδύνατα-δυνατά για να κερδίσουμε αυτό το δύσκολο παιχνίδι, προκειμένου να αισθανθούμε πιο άνετα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
»Ο αντίπαλος είναι πολύ δύσκολος, έχει καλούς παίκτες και δυνατό ρόστερ, αλλά εμείς είμαστε υποχρεωμένοι όπως πάντα στους εαυτούς μας, στην ομάδα και τον κόσμο μας, να κάνουμε το καθήκον μας».
Ελπίδες για Καρντόσο
Στα αγωνιστικά, ο Οράσιο Καρντόσο επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και είναι εξαιρετικά πιθανό να βρίσκεται στην αποστολή του κυριακάτικου (14:30) αγώνα.
Ωστόσο επειδή έχει μείνει πίσω στη φυσική κατάσταση, οριστική απόφαση του Βλάχου για συμμετοχή ή μη στην αποστολή, θα ξεκαθαρίσει το Σάββατο (09/01). Στις προπονήσεις επέστρεψε και ο Ισραελ Νταμόντε, ο οποίος όμως ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.
Λαδάκης: «Ενα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα»
Για το προσεχές ματς μίλησε και ο Αντώνης Λαδάκης, ο οποίος κατάγεται από την πόλη της Καβάλας, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει και τη φανέλα της ομάδας.
«Αυτός ο μήνας είναι δύσκολος για τον Αστέρα με τα συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά η ομάδα είναι έτοιμη. Ξέρουμε ότι η Καβάλα είναι μία πολύ καλή ομάδα και διαθέτει καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά και εμείς από την πλευρά μας δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι.
Παίζουμε στην έδρα μας και θα κυνηγήσουμε τη νίκη από το πρώτο λεπτό. Για μένα αυτό το παιχνίδι δεν είναι διαφορετικό, αφού μπορεί να κατάγομαι από την ευρύτερη περιοχή της Καβάλας, αλλά έχω μείνει περισσότερα χρόνια στην Τρίπολη αγωνιζόμενος στον Αστέρα και θέλω νίκη της ομάδας μου. Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Πάνε για… σκούπα οι Λέικερς κόντρα στους Ρόκετς – Μεγάλα «διπλά» για Σπερς και Σέλτικς (vids)
- Η ώρα της στέψης στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Για το 9ο τρόπαιο ο ΠΑΟΚ, θέλει να γράψει ιστορία ο ΟΦΗ
- Τα σενάρια για τη μάχη σωτηρίας της Stoiximan GBL (pic)
- Αρτέτα: «Έχουμε τα πάντα για να κερδίσουμε, πιστεύω στους παίκτες μου»
- Τι δήλωσε ο ιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι για την επόμενη μέρα χωρίς τον Μέσι
- Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης 1-1: Σοκ για τη «Βασίλισσα» στο 90+4′, πιο κοντά στον τίτλο η Μπαρτσελόνα
- Νότιγχαμ πέντε αστέρων, διέλυσε τη Σάντερλαντ
- Η ΕΠΟ ανακοίνωσε οδηγίες προς τους φιλάθλους που θα πάνε στον Βόλο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/kiarash-mansouri-7yIWldVlGks-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442