Με Φιορεντίνα η Βουλιαγμένη και με Σαμπαντέλ ο Ολυμπιακός στο Champions Cup γυναικών
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στα γραφεία της LEN, στη Ρώμη, η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Champions Cup γυναικών στην υδατοσφαίριση. Η κάτοχος του τροπαίου Βουλιαγμένη κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την Ιταλική Φιορεντίνα, νικήτρια του θεσμού το 2007. Από την πλευρά του, ο πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Ισπανική Σαμπαντέλ. Οι δύο ελληνικές ομάδες θα δώσουν το πρώτο παιχνίδι τους εκτός έδρας (23 ή 24 Ιανουαρίου) και τη ρεβάνς εντός (20 ή 21 Φεβρουαρίου).
2
Στη γραφεία της LEN, στη Ρώμη, διενεργήθηκε την Τρίτη η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Champions Cup γυναικών στην υδατοσφαίριση.
Η κάτοχος του τροπαίου Βουλιαγμένη κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την ιταλική Φιορεντίνα -νικήτρια του θεσμού το 2007-, η οποία προκρίθηκε ως πρώτη από τον Α προκριματικό όμιλο. Από την πλευρά του, ο πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την ισπανική Σαμπαντέλ, η οποία πέρασε στους «8» ως δεύτερη του Δ προκριματικού ομίλου.
Και οι δύο ελληνικές ομάδες θα δώσουν εκτός έδρας το πρώτο παιχνίδι τους (23 ή 24 Ιανουαρίου) και εντός τη ρεβάνς (20 ή 21 Φεβρουαρίου).
Αναλυτικά τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης:
Κίνεφ Κίρισι (Ρωσία)-Στουρμ Τσέχοφ (Ρωσία)
Φιορεντίνα (Ιταλία)-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
Αλκορκόν (Ισπανία)-Οριζόντε Κατάνια (Ιταλία)
Σαμπαντέλ (Ισπανία)-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τέμπη: Συγκλονίζει ο πατέρας του Γεράσιμου – «Εύχομαι αυτό το Σάββατο η σκέψη όλων να γίνει η φωνή του»
- Φάμελλος για υποκλοπές: Υπήρξε οργανωμένο σχέδιο με πρακτικές παρακράτους – Ο Μητσοτάκης έχει προσωπική ευθύνη
- Κινηματογραφική καταδίωξη αυτοκινήτου στη Φλώρινα – Οι δράστες τραυμάτισαν αστυνομικό
- Αποθέωσε τη Μπόντο Γκλιμτ ο Ανρί: «Ορισμός της ομάδας»
- Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Πειραιά με τη Διοικήτρια της ΔΥΠΑ για την ενίσχυση της απασχόλησης των νέων
- Χρήστος Μαυρίκης: Ανακλήθηκε το καθεστώς κατ’ οίκον περιορισμού και επιστρέφει στη φυλακή





