Η UEFA έστειλε στην ΕΠΟ νέο φάκελο με πέντε ακόμα «ύποπτα» ματς
Ο Σοφοκλής Πιλάβιος σε συνέντευξη που παραχώρησε τη Δευτέρα στο συνδρομητικό κανάλι αποκάλυψε πως η UEFA του παρέδωσε την Κυριακή ακόμα έναν φάκελο, στον οποίο περιέχονται πέντε ύποπτα για «στήσιμο» παιχνίδια! Ο πρόεδρος της ΕΠΟ μίλησε επίσης για τον Ότο Ρεχάγκελ και το μέλλον του στον πάγκο της Εθνικής, το Μουντιάλ, αλλά και τη βία στα γήπεδα.
2
Ο Σοφοκλής Πιλάβιος αποκάλυψε πως η UEFA του παρέδωσε ακόμα έναν φάκελο, στον οποίο περιέχονται πέντε ύποπτα για «στήσιμο» παιχνίδια. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ μίλησε επίσης για τον Ότο Ρεχάγκελ, για την Εθνική ομάδα και το Μουντιάλ, αλλά και τη βία στα γήπεδα.
Aναλυτικά όσα είπε ο Σοφοκλής Πιλάβιος στη Nova:
«Η UEFA έχει φτιάξει ένα διαδικτυακό στοιχηματικό σύστημα, το οποίο μπορεί να εντοπίσει ενδείξεις αν ένας αγώνας είναι προσυνεννοημένος.
»Σας αποκαλύπτω ότι έχει έρθει και ένας δεύτερος φάκελος, την Κυριακή με άλλα πέντε παιχνίδια. Θα πάει και αυτός στη δικαιοσύνη. Υπάρχουν, λοιπόν, ισχυρές ενδείξεις και στην Ελλάδα.
»Η πρόταση που έχουμε κάνει είναι η σύσταση μιας ανεξάρτητης αρχής, στην οποία θα συνεργαστούν φορείς της πολιτείας, ο ΟΠΑΠ και η Ομοσπονδία και η οποία θα ερευνά και θα τιμωρεί τέτοιες καταστάσεις.
»Συνάντησα, άλλωστε, τον κύριο Χρυσοχοΐδη και μου είπε ότι σε τρεις μήνες θα έχει δημιουργηθεί η νέα μονάδα δίωξης του οικονομικού εγκλήματος, στην οποία θα ενταχθεί και το στοίχημα».
Για τον Οτο Ρεχάγκελ είπε: «Θα πάει την ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Θα μιλήσουμε, ωστόσο, μαζί του πριν το Μουντιάλ, θα ακούσουμε και τις απόψεις του και θα δούμε».
Για την παρουσία της Εθνικής στο Μουντιάλ τόνισε: «Η Εθνική είναι μια ψυχωμένη ομάδα. Είναι μία δεμένη, ομοιογενής και σταθερή ομάδα. Το κομβικό παιχνίδι είναι το πρώτο με την Κορέα. Αν θέλουμε να πάμε καλά στη διοργάνωση, έχουμε ανάγκη να νικήσουμε αυτόν τον αγώνα».
Για τη βία στα γήπεδα τέλος, δήλωσε: «Η Ομοσπονδία έχει αυξήσει τις ποινές. Αλλά όπως φαίνεται, οι ομάδες επιθυμούν να πληρώνουν τα πρόστιμα. Με στενοχωρεί που τα γήπεδα είναι εκκλησίες στους ευρωπαϊκούς αγώνες των ελληνικών ομάδων. Αμφιβάλω αν οι ομάδες θέλουν να διαφυλάξουν την ηρεμία. Πάντως, συμφωνώ ότι η αστυνομία μέσα στα γήπεδα, δεν πρέπει να υπάρχει».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης 1-1: Σοκ για τη «Βασίλισσα» στο 90+4′, πιο κοντά στον τίτλο η Μπαρτσελόνα
- Νότιγχαμ πέντε αστέρων, διέλυσε τη Σάντερλαντ
- Η ΕΠΟ ανακοίνωσε οδηγίες προς τους φιλάθλους που θα πάνε στον Βόλο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson
- Η υπόκλιση στην Κάρλα, είναι το ποδόσφαιρο (που θέλεις να υπάρχει)…
- Μαρκοϊσβίλι: «Φοβερή ομάδα ο Ολυμπιακός, έχει εξαιρετικό προπονητή»
- Μάικ Τζέιμς: «Θα έχουμε τις ευκαιρίες μας κόντρα στον Ολυμπιακό»
- Το πρόγραμμα των play off της Euroleague – Πότε παίζουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Μονακό – Μπαρτσελόνα 79-70: Οι Μονεγάσκοι στο δρόμο του Ολυμπιακού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/kiarash-mansouri-7yIWldVlGks-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442