Ο Ολυμπιακός χωρίς Μέλμπεργκ και… αμφίβολο τον Μαρέσκα για πρωταθλητής χειμώνα
Οριστικά χωρίς τον Μέλμπεργκ θα αγωνιστεί τελικά ο Ολυμπιακός στο κυρικάτικο ντέρμπι με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», έχοντας όμως, στόχο να χρηστεί πρωταθλητής χειμώνα. Με προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ολοκλήρωσαν οι «ερυθρόλευκοι» την προετοιμασία για τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου. Νοκ άουτ ο τραυματίας Μέλμπεργκ, στην αποστολή, αλλά αμφίβολος ο Μαρέσκα.
2
Οριστικά χωρίς τον Μέλμπεργκ θα αγωνιστεί τελικά ο Ολυμπιακός στο κυρικάτικο ντέρμπι με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», έχοντας όμως, στόχο να χρηστεί πρωταθλητής χειμώνα. Με προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ολοκλήρωσαν οι «ερυθρόλευκοι» την προετοιμασία για τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου.
Στο μεταξύ, εξετάστηκαν από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού, Λάκη Νικολάου, οι Μέλμπεργκ και Μαρέσκα που τραυματίστηκαν στην προπόνηση της Παρασκευής.
Γνωστά έγιναν το Σάββατο και τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Ολαφ Μέλμπεργκ. Ο Σουηδός αμυντικός έχει μια διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου και κάκωση μηνίσκου δεξιού γόνατος και υπολογίζεται ότι θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού για διάστημα δύο έως τριών εβδομάδων. Στόχος είναι να προλάβει την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου στο Καραϊσκάκη με την ΑΕΚ.
Ο Μαρέσκα έχει υποστεί διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής και θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του Ολυμπιακού, ενώ την Κυριακή θα δοκιμάσει και ανάλογα με το πως θα αισθάνεται, ο Ζίκο θα αποφασίσει αν θα τον χρησιμοποιήσει ή όχι.
Κανονικά προπονήθηκε ο Ντάρμπισιρ, ενώ ο Λεντέσμα ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο ακολούθησε ο Ντουντού, στο πλαίσιο του προγράμματος ξεκούρασης που ισχύει για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.
Ο Ντουντού είναι κανονικά στην αποστολή του Ολυμπιακού. Εκτός από τον Μέλμπεργκ, εκτός αποστολής έμεινε και ο Γιάννης Παπαδόπουλος, που την Παρασκευή είχε επιλεχτεί για αντικαταστάτης του Μαρέσκα.
Οι 19 παίκτες που θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον Άρη είναι οι εξής: Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Γκαλέτι, Όσκαρ, Κατσικογιάννης, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Ντιόγκο, Μήτρογλου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πάνε για… σκούπα οι Λέικερς κόντρα στους Ρόκετς – Μεγάλα «διπλά» για Σπερς και Σέλτικς (vids)
- Η ώρα της στέψης στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Για το 9ο τρόπαιο ο ΠΑΟΚ, θέλει να γράψει ιστορία ο ΟΦΗ
- Τα σενάρια για τη μάχη σωτηρίας της Stoiximan GBL (pic)
- Αρτέτα: «Έχουμε τα πάντα για να κερδίσουμε, πιστεύω στους παίκτες μου»
- Τι δήλωσε ο ιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι για την επόμενη μέρα χωρίς τον Μέσι
- Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης 1-1: Σοκ για τη «Βασίλισσα» στο 90+4′, πιο κοντά στον τίτλο η Μπαρτσελόνα
- Νότιγχαμ πέντε αστέρων, διέλυσε τη Σάντερλαντ
- Η ΕΠΟ ανακοίνωσε οδηγίες προς τους φιλάθλους που θα πάνε στον Βόλο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/kiarash-mansouri-7yIWldVlGks-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442