Με συμπτώματα γρίπης και μία αποσκευή… λιγότερη έφτασε ο Κριστιανό για τον ΠΑΟΚ
Ακόμα δεν έφτασε ο Κριστιάνο Ολιβέιρα στη Θεσσαλονίκη για να ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό του ΠΑΟΚ και παρουσίασε συμπτώματα της νέας γρίπης. Και όχι μόνο αυτό αλλά έφτασε στο αεροδρόμιο με μία αποσκευή λιγότερη. Για να ενταχθεί ο Βραζιλιάνος στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ θα πρέπει να αδειάσει μια θέση ξένου, με τους Αμπουμπακάρι και Μπιζέρα να είναι οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση.
89
Ακόμα δεν έφτασε ο Κριστιάνο Ολιβέιρα στη Θεσσαλονίκη για να ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό του ΠΑΟΚ και παρουσίασε συμπτώματα της νέας γρίπης. Ο Βραζιλιάνος υπεβλήθη σε εξετάσεις και εντός διημέρου θα γίνει γνωστό εάν είναι θετικός στον ιό Η1Ν1.
Μετά από αυτό το γεγονός, δεν θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη η προγραμματισμένη επίσημη παρουσίαση του νέου μεταγραφικού αποκτήματος.
Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι αναβάλλεται η προγραμματισμένη για την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 12:30 επίσημη παρουσίαση του Cristiano Moraes de Oliveira.Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής παρουσίασε συμπτώματα γρίπης και υποβλήθηκε αμέσως στις σχετικές ιατρικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα εκδοθούν μέσα στις επόμενες 48 ώρες».
Ο Κριστιάνο, όμως, είχε και ακόμα μία ατυχία άμα τη άφιξή του στη Θεσσαλονίκη, καθώς έφτασε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» με μία βαλίτσα λιγότερη!
Ο Βραζιλιάνος δεν προέβη σε δηλώσεις, ενώ τον υποδέχθηκε ο γενικός αρχηγός του «Δικεφάλου», Κώστας Ιωσηφίδης.
Με την απόκτηση του Κριστιάνο, ο οποίος θα καταλαμβάνει θέση ξένου, είναι σαφές ότι ο ΠΑΟΚ υποχρεούται να αδειάσει μία θέση ξένου από το ρόστερ του με τους Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι και Τζόε Μπιζέρα να είναι οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση. Για τον πρώτο, υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες που θέλουν να τον αποκτήσουν υπό τη μορφή δανεισμού και στον ΠΑΟΚ εξετάζουν το συγκεκριμένο ενδεχόμενο. Ούτως ή άλλως, στον χώρο της μεσαίας γραμμής υπάρχουν πολλές λύσεις και υπό τις παρούσες συνθήκες, ο Αμπουμπακάρι δεν θα έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής.
Σε ό,τι αφορά στον Μπιζέρα, είναι δεδομένο ότι ο Ουρουγουανός αμυντικός δεν εντάσσεται στα πλάνα του Φερνάντο Σάντος, ενώ λόγω σοβαρού τραυματισμού έχει χάσει σημαντικό μέρος των προπονήσεων, από την αρχή της χρονιάς. Ως εκ τούτου, το πιθανότερο είναι να του προταθεί η περίπτωση λύσης του συμβολαίου του.
Κάτι ανάλογο συνέβη πάντως και το καλοκαίρι – καθώς ο Μπιζέρα κάποια στιγμή είχε συμπεριληφθεί στα ανταλλάγματα της μεταγραφής του Βασίλη Κουτσιανικούλη – αλλά ο έμπειρος αμυντικός διατήρησε αρνητική στάση.
Σε αγωνιστικό επίπεδο, η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Εργοτέλη ξεκίνησε δίχως προβλήματα για τον Φερνάντο Σάντος. Για την ακρίβεια, στην διάθεση του Πορτογάλου προπονητή βρέθηκαν και οι Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, Γιώργος Φωτάκης και Ντάριο Κρέσιτς. Επί της ουσίας, το μοναδικό πρόβλημα έχει να κάνει με τον Λούσιο Φιλομένο, του οποίου η επιστροφή αναμένεται στις αρχές του επόμενου έτους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πάνε για… σκούπα οι Λέικερς κόντρα στους Ρόκετς – Μεγάλα «διπλά» για Σπερς και Σέλτικς (vids)
- Η ώρα της στέψης στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Για το 9ο τρόπαιο ο ΠΑΟΚ, θέλει να γράψει ιστορία ο ΟΦΗ
- Τα σενάρια για τη μάχη σωτηρίας της Stoiximan GBL (pic)
- Αρτέτα: «Έχουμε τα πάντα για να κερδίσουμε, πιστεύω στους παίκτες μου»
- Τι δήλωσε ο ιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι για την επόμενη μέρα χωρίς τον Μέσι
- Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης 1-1: Σοκ για τη «Βασίλισσα» στο 90+4′, πιο κοντά στον τίτλο η Μπαρτσελόνα
- Νότιγχαμ πέντε αστέρων, διέλυσε τη Σάντερλαντ
- Η ΕΠΟ ανακοίνωσε οδηγίες προς τους φιλάθλους που θα πάνε στον Βόλο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/kiarash-mansouri-7yIWldVlGks-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442