Επιπλήξεις Τεν Κάτε για τα λάθη στις στημένες φάσεις
Το πρόβλημα που έχει ο Παναθηναϊκός στις στημένες φάσεις, επεσήμανε ο Χενκ Τεν Κάτε προς τους παίκτες του στην προπόνηση της Δευτέρας. «Συγχαρητήρια για τη νίκη σας, γιατί άλλο ένα παιχνίδι μας έγινε κάτω από μη ποδοσφαιρικές συνθήκες. Οπως και να χει, δεχόμαστε συνέχεια γκολ από στημένες φάσεις και αυτό πρέπει να σταματήσει». «Σάλπι» και Λέτο τρέχουν» να προλάβουν τον Ηρακλή. Προκαταρκτική εξέταση για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ.
- Βραβεύτηκαν Γ.Βαρδινογιάννης και αφοί Γιαννακόπουλοι
89
Το πρόβλημα που έχει ο Παναθηναϊκός στις στημένες φάσεις, στο οποίο αναφέρθηκε και ο Κώστας Κατσουράνης στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Ατρόμητο, επεσήμανε ο Χενκ Τεν Κάτε προς τους παίκτες του στην προπόνηση της Δευτέρας.
«Συγχαρητήρια για τη νίκη σας, γιατί άλλο ένα παιχνίδι μας έγινε κάτω από μη ποδοσφαιρικές συνθήκες. Οπως και να χει, δεχόμαστε συνέχεια γκολ από στημένες φάσεις και αυτό πρέπει να σταματήσει.
»Θα δουλέψουμε σε αυτό το κομμάτι, αλλά και εσείς πρέπει από μόνοι σας να είστε πιο συγκεντρωμένοι. Ξεχνιέστε εσείς και μένουν αμαρκάριστοι οι αντίπαλοι. Να γιατί δεχόμαστε εύκολα τέτοια γκολ», είπε ο Ολλανδός τεχνικός στους ποδοσφαιριστές του.
Ο Τεν Κάτε μίλησε αρκετή ώρα και με τους συνεργάτες του για το θέμα, φανερώνοντας τον προβληματισμό του και αποφάσισαν να δουλέψουν πάνω στον τομέα αυτό στις προπονήσεις.
«Σάλπι» και Λέτο τρέχουν» να προλάβουν τον Ηρακλή
Με αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν βασικοί στο ματς με τον Ατρόμητο και κανονικό πρόγραμμα για τους υπόλοιπους άρχισε η εβδομάδα στον Παναθηναϊκό.
Στο «μέτωπο» των τραυματιών, ο Σωτήρης Νίνης, που αποχώρησε με πρόβλημα στον αστράγαλο από την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ, έχει υποστεί ένα ελαφρύ διάστρεμμα και αναμένεται να είναι ετοιμοπόλεμος στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής, με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σαλπιγγίδης, Λέτο και Μαχλελής, με τον Χενκ Τεν Κάτε να περιμένει την πορεία της αποθεραπείας τους, για να δει αν μπορεί να τους υπολογίζει για το ματς της Θεσσαλονίκης.
Στην προπόνηση συμμετείχε και ο Ορέστης Καρνέζης, ο οποίος επέστρεψε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας, καθώς ξεπέρασε οριστικά τη γρίπη.
Προκαταρκτική εξέταση για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ
Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με αφορμή επεισόδια στο ΟΑΚΑ διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ι. Σακελάκος.
Την έρευνα ανέλαβε να διενεργήσει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών αρμόδιος για αθλητικά θέματα κ. Κώστας Σιμιτζόγλου, ο οποίος έχει εντολή να εντοπίσει τους υπαίτιους για τα επεισόδια, που είχαν ως αποτέλεσμα την εικοσάλεπτη διακοπή του αγώνα Παναθηναϊκού- Ατρόμητου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης 1-1: Σοκ για τη «Βασίλισσα» στο 90+4′, πιο κοντά στον τίτλο η Μπαρτσελόνα
- Νότιγχαμ πέντε αστέρων, διέλυσε τη Σάντερλαντ
- Η ΕΠΟ ανακοίνωσε οδηγίες προς τους φιλάθλους που θα πάνε στον Βόλο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson
- Η υπόκλιση στην Κάρλα, είναι το ποδόσφαιρο (που θέλεις να υπάρχει)…
- Μαρκοϊσβίλι: «Φοβερή ομάδα ο Ολυμπιακός, έχει εξαιρετικό προπονητή»
- Μάικ Τζέιμς: «Θα έχουμε τις ευκαιρίες μας κόντρα στον Ολυμπιακό»
- Το πρόγραμμα των play off της Euroleague – Πότε παίζουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Μονακό – Μπαρτσελόνα 79-70: Οι Μονεγάσκοι στο δρόμο του Ολυμπιακού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/kiarash-mansouri-7yIWldVlGks-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442