Αιχμηρά ενωτικός ο Π.Ψωμιάδης στην κεντρική προεκλογική του ομιλία
Μοναδικός νικητής στις κάλπες για τον νέο πρόεδρο πρέπει να είναι η ΝΔ, δήλωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, αφήνοντας αιχμές κατά όσων ενοχολούνται από την υποψηφιότητά του. «Δεν ανήκω σε καμιά πολιτική δυναστεία, δεν έχω κληρονομικά δικαιώματα» σημείωσε.
28
Μοναδικός νικητής στις κάλπες για τον νέο πρόεδρο πρέπει να είναι η ΝΔ, δήλωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, αφήνοντας αιχμές κατά όσων ενοχολούνται από την υποψηφιότητά του.
Μπήκα στην κούρσα της διαδοχής για να εκφράσω τον απλό Νεοδημοκράτη, δεν μπήκα για τους άλλους, τόνισε ο υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ Παναγιώτης Ψωμιάδης, επαναλαμβάνοντας πως δεν πρόκεται να στηρίξει κανέναν από τους δύο βασικούς υποψηφίους.
Κατά την την κεντρική του ομιλία στο Βελλίδειο στη Θεσσαλονίκη άφησε πολλές αιχμές, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη για ενότητα.
«Είναι προφανές ότι κάποιοι ενοχλούνται από την παρουσία μου. Δεν ανήκω σε καμιά πολιτική δυναστεία, δεν έχω κληρονομικά δικαιώματα» σημείωσε μεταξύ άλλων.
Ο κ. Ψωμιάδης επέκρινε και πάλι βουλευτές και στελέχη της ΝΔ που όπως ανέφερε συνεχίζουν να ντροπιάζουν την παράταξη μετατρέποντας τα τηλεοπτικά παράθυρα σε αρένα.
Καταθέτοντας την πολιτική του πρόταση τόνισε: «Πιστεύω σε μια μεγάλη, λαϊκή, πατριωτική κεντροδεξιά, όπου έννοιες όπως η πατρίδα, η οικογένεια, η θρησκεία, η νεολαία δεν θα είναι ντροπή αλλά περηφάνια. Πιστεύω σε μια παράταξη που θα είναι μέσα στην κοινωνία, όχι μακριά από αυτήν, μια παράταξη που θα αγγίζει το κοινωνικό κέντρο και τις φιλελεύθερες δυνάμεις».
Ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης έκανε ειδική αναφορά και στο Σκοπιανό, καλώντας τους συνυποψηφίους του να δεσμευτούν «ότι μετά το ΟΧΙ του 1940 στο φασισμό, μετά το ΟΧΙ του Τάσου Παπαδόπουλου στο Σχέδιο Ανάν, να πούμε πια ένα μεγάλο ΟΧΙ στην παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βασίλης Ρίζος: Το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον γιο της Θεανώς Φωτίου που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή
- Τρομερός Σιμεόνε: Υποκλίθηκε στον Γκριεζμάν και τον… προειδοποίησε ότι θα γίνει αλλαγή αν δεν τρέχει! (vid)
- Θεσσαλονίκη: 17χρονος Αιγύπτιος κατηγορείται για βιασμό 14χρονης που τον φιλοξενούσε στο σπίτι της
- Με το βλέμμα στον δοκιμαζόμενο Λίβανο – Η Συρία μεταξύ ανάσχεσης και διάχυσης της κρίσης
- Στείρωση σκύλου και γάτας: Μια εξατομικευμένη ιατρική απόφαση – Τα υπέρ και τα κατά
- ΤτΕ: Ποιοι παράγοντες «ταΐζουν» τον πληθωρισμό – Τι να περιμένουμε από εδώ κι εμπρός
- Ρένια Λουϊζίδου: Πώς τη βοήθησε ο Γιάννης Μπέζος στα πρώτα της βήματα
- Τι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να βγει στην τετράδα – Το απαραίτητο 2/2 και ο συνδυασμός αποτελεσμάτων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/michael-heng-HXM4NOBOzXc-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442